sizene Selam kızlar bugün kızımda bişe fark ettim karnında el kadar kırmızılık oluşmuş bacakları kırmızı aynı şekilde pütür pütür olmuş anlayamadım alerji mi kızamık mı bilmiyorum yarın acilden giriş yapacağım baksınlar bi
sizene Siyahbeyaz_ yarın bi acilden giriş yapsam mı canım ama değişik bişe de yemedi fıstık ezmesi yemişti ondan olabilir mi acaba 1 buçuk yaşında
bittercikolataa sizene fıstık allerjen bir gıda fıstık ezmesi de ağır gelmiş olabilir o da allerji yapmıstır, belki de havalar birden ısındı terlediği için isilik olmuş olabilir. En iyisi bir doktora götürmek canım
sizene bittercikolataa gittim canım acilden giriş yaptık olmayacak bu böyle baktı etti deterjandan alakalı olmuştur sorun yok dedi ne alaka ki hep aynısını kullanıyorum yani soru sormaya bile izin vermiyorlar girdik iki dk sonra çıkarttı kan falan verdirirdi insan dedi eşim bakalım bi oluyor bi geçiyor anında çark edilmiyor mecbur bi özele de gideceğiz bi ne olur ne olmaz
bittercikolataa sizene acildekiler poliklinikteki doktorlar gibi ilgilenmiyor ya baştan savuyorlar, siz her ihtimale karşı çocuk doktoruna gösterin canım
sizene bittercikolataa aynen canım bana dalga geçer gibi deterjandandır dedi geçti halbuki hep aynı şeyi kullanıyorum bide ayrı yıkıyorum onunkileri