Soru başkıkta kızlar özellikle tek bakan anneler nasıl vakit geçiriyorsunuz
3 yaş bir günde neler yapıyorsunuz
Sabah 8 yada 8.30 gibi uyanıyor hemen kahvaltı yapmıyor. Bİraz resim yapıyoruz oyun hamuru oynamak isterse oynuyoruz sonra kahvaltı faslı bitiyor bulaşıkları beraber topluyoruz genelde ( 5 dklık iş yarım saat sürüyor🤦🏼♀️😂) hava iyiyse alınacak bişeyler varsa markete pazara gidiyoruz yada biraz parka çıkıyoruz 12.30 - 13.00 gibi uyuyor zar zor o arada yemek etraf toparlama ile geçiyor uyanınca bişeyler atıştırıyor evin çok yakınında camii var bahçesi güzel beraber gidiyoruz top oynuyor koşturuyor.hava soğukkende doktorculuk oynuyoruz yada yükselen zeka,çocuk akademi vb evde etkinlik setleri var onlardan yapıyoruz sıkılana kadar 😂 evde her odayı dağıtıyoruz oyuncak sepetleri boşalıyor kaç posta toplanıyor Allah biliyor 🤭 çok olmamak kaydıyla niloya,bluey,kukuli izliyor ara sıra bazen yemek yetişmiyor ben yaparken tencere tava alıyor bende yapıyorum yemek diye buzdolabını talan ediyor yorucu ama onların enerjileri hiiiiç bitmiyor😂
minik12233 iki buçuk yaşında kızım henüz üç olmadı sabah kahvaltıdan sonra ben bulaşıkları toplarken o çizgi film izliyor Niloya ve rarayi açıyorum ona , sonra evi falan süpürüyorum oda o sırada etkinlik kitaplarıyla oyalaniyor cırt cırtlı sıkılırsa resim defteri veriyorum eline ,hava güzelse parka gidiyoruz yarım saat bir saat oynuyor,güzel değilse evde oyuncaklarıyla oynuyor bende onunla oynuyorum ama en fazla yarım saat sonra yemeğe geçiyorum ben oda arkamdan koşturuyor gelip gidiyor etrafı karıştırıyor makyaj cekmecemi açıyor kendini boyuyor bazen parmaklıyor paletlerimi 😂
O oyuncaklar zaten akşama kadar ben elli kere toplasam yine dağılıyor ben yine topluyorum 😂meyve veriyorum onu yiyor çizgi film izlerken bazen kendi Abur cubur istiyor meyve suyu gofret falan koyuyorum çizgi film izliyor öyle oturup , yemek piştikten sonra çamaşır katlama falan derken oda yanımda oturuyor saçma sapan sohbetler ediyoruz 😂sıkılınca gidip bebeklerini uyutuyor oda akşam yemeğini eşimle yiyorum kızım sofrada oturup çok fazla yemiyor iki üç lokmadan sonra kalkıyor sofra toplama bulaşık falan derken içeride babasıyla oynuyor oda sonra onun yemeğini veriyorum eline telefon verip hepsini bitiriyor öyle, çay saatini de çok seviyor birlikte oturup çay bisküvi falan yiyoruz çaydan sonra oyun oynuyoruz sohbet ediyoruz kitap okuyoruz sonra sütünü verip bebekleriyle oynuyoruz sonra on saat sallıyorum uyuması için 😂😂
Gamzekck hahahaha ben şuan öğle uykusu için tamda o dediğin 10 saatteyim akşam çok şükür ninni açıp yanına uzanıyorum muhabbet ederek uyuyor ama öğle uykusuna henüz kendisi geçmiyor 🤦🏼♀️🤭19 martta 3 yaşına girdi ve bir güncelleme geldi kendini yerlere atıp atıp ağlamalara başladı çoğu kezde saçma sebepler neden bebeklik kıyafetleri ona şimdi olmuyor diyeydi 🤦🏼♀️😂 yani evet aynı aşağı yukarı bizimde yaz gelince daha rahat geçiyor Edirneliyim Selimiye Camii ve evin yanındaki camii meydanları güzel trafiğe kapalı alanlar koşup oynuyor eşim vardiyalı çalışıyor yaz olduğunda çok önemli olmuyor da kışsa uzuun gecelerde 4-12 lerinden nefret ediyorum 🤦🏼♀️😂😂
banu22 benim eşim de vardiyalı bende nefret ediyorum dört on iki vardiyasından ve gece vardiyasindan ama kışın evde kalmak bizide çok yoruyor psikolojik anlamda hem kızım hep evde oluyor bir zamandan sonra sıkılıyor sürekli aynı şeyleri yapmaktan hemde ben sürekli hem ev hem onunla ilgilenmek fenalık geçiriyorum bazen keşke bizimde akşam uykumuz o kadar kolay olsa ben akşam uyutmak için bir saat sallıyorum en az net ve bu durum benim canımı aşırı sıkıyor bir ogretemedim siz tuvalet eğitimine geçtiniz mi
Gamzekck memeyi 5 şubatın gecesinde bıraktık 2 hafta sonra kadar da çıkardım bezi çişin kakan gelirse tuvalete diye ara ara denemiştim şarkılarla falan işledim baya bu sefer bi kerette denedim şimdi ara sıra kaçırmalar olsada gece de dahil olmak üzere takmıyorum zaten hoşuna gidiyor sesini falan duyunca lazımlığa yapınca klozete kendisi götürüyor falan mutlu oluyor 😂 tuvalette değil ama memede daha çok zorlandım açıkçası 🤦🏼♀️ bizim de çevremizde hiç yaşıtı yok arkadaşı yok Ağustos ayında eşim devlet hastahanesinde personel onların kreşleri oluyor en azından yarım günle başlayıp denemek istiyorum sever mutlu olursa tam gün devam eder
Gamzekck hiç stres sıkıntı yapma ben memede çok sıktım kendimi ağzım yara içinde kaldı iltihap aktı resmen geçmesine uzun sürdü uçuk gibi de değildi 🤦🏼♀️ okula gitmek istiyor okula gidebilmen için beze bay bay dememiz gerekiyor dedim dediğim gibi kaçırmalar oluyor hele dışarı çıktıysak tuvaletlere yakın yerlerde dolanıyoruz kız olunca daha zor 3 yaş için rutin kan idrar tahlili verdik kan alındı 5 dk sürdü 2 saat çişini bekledik kabı koyunca yapmadı 🤦🏼♀️😂😂
minik12233 vala benim oğlum 2 bucuk yaş 11 aylık ta kız kardeşi var, genelde onlar beraber oynuyor bazen dövüşüyorlar ben hamileyim diye fazla ilgilinemiyorum maalesef akşama kadar yemek oyun bazen çizgi film açiyorum bazen halay açıp oynuyoruz 😂, genelde 12 yada 1de fln bazen dışarı gidiyorz hava aldırıp eve gelip uyutuyorum,bazı günler de uykuya direniyor o zamanlar erken uyuyor akşam , bazen oyuncak telefonu getirip anne alo yap diyor, böyle bazen oynuyoruz 😂