egce16 MarGönderi #21 Pazar, 16 Mart 2025 20:56 lgrth ev haliyle bu kadar şaheserler yaratan sen kim bilir o kadar günün ardından adama neler yaptırırsın Allah korusun kalpten gitmesin😌😃
Llgrth16 MarGönderi #22 Pazar, 16 Mart 2025 20:59 egce tutabilene helal olsun 😂 bakalım ya bunaldım zaten iyice biraz toparlanıp dönmek iyi olacak her açıdan 😂i
egce16 MarGönderi #23 Pazar, 16 Mart 2025 21:06 lgrth ben kocanın yerinde olsam bi yere not ederdim ne zaman gidip geleceğini😅sahi ne kadar kalacaksın
Llgrth16 MarGönderi #24 Pazar, 16 Mart 2025 21:09 egce çok kalıcam arada kocam gelecek ama geldiğinde lohusa olmuş olacam 😂zaten tekrar bir araya gelene kadar yakamı bırakmıyor sürekli +18 muhabbet bekliyor yeni fantezi kur gelince yapalım diye baskılıyor 🤣
egce16 MarGönderi #26 Pazar, 16 Mart 2025 21:13 lgrth yaa süpermiş ya😂sen kurarsın kesin bişeyler güveniyoruz sana 😂birazda sen kur deseydin
Llgrth16 MarGönderi #27 Pazar, 16 Mart 2025 21:21 Düzenlendiegce karşılıklı ben iki kuruyorsam o bir adalet sistemimiz böyle 😂hep benden bekliyor 😂
egce16 MarGönderi #28 Pazar, 16 Mart 2025 23:27 lgrth ne güzel hep öyle devam edin Özlem de iyi bu arada ha kıymete binersin😅😇
Llgrth16 MarGönderi #29 Pazar, 16 Mart 2025 23:39 egce aynen tam monotonlaşınca sıkılmaya başlayınca gidiyorum bir reset atıyorum zaten dönene kadar özlem doluyor güzel bir kavuşma oluyor 😂
egce lgrth ev haliyle bu kadar şaheserler yaratan sen kim bilir o kadar günün ardından adama neler yaptırırsın Allah korusun kalpten gitmesin😌😃
lgrth egce tutabilene helal olsun 😂 bakalım ya bunaldım zaten iyice biraz toparlanıp dönmek iyi olacak her açıdan 😂i
egce lgrth ben kocanın yerinde olsam bi yere not ederdim ne zaman gidip geleceğini😅sahi ne kadar kalacaksın
lgrth egce çok kalıcam arada kocam gelecek ama geldiğinde lohusa olmuş olacam 😂zaten tekrar bir araya gelene kadar yakamı bırakmıyor sürekli +18 muhabbet bekliyor yeni fantezi kur gelince yapalım diye baskılıyor 🤣
lgrth egce aynen tam monotonlaşınca sıkılmaya başlayınca gidiyorum bir reset atıyorum zaten dönene kadar özlem doluyor güzel bir kavuşma oluyor 😂