lgrth ev haliyle bu kadar şaheserler yaratan sen kim bilir o kadar günün ardından adama neler yaptırırsın Allah korusun kalpten gitmesin😌😃

egce tutabilene helal olsun 😂 bakalım ya bunaldım zaten iyice biraz toparlanıp dönmek iyi olacak her açıdan 😂i

• egce bunu yanıtladı.

lgrth ben kocanın yerinde olsam bi yere not ederdim ne zaman gidip geleceğini😅sahi ne kadar kalacaksın

egce çok kalıcam arada kocam gelecek ama geldiğinde lohusa olmuş olacam 😂zaten tekrar bir araya gelene kadar yakamı bırakmıyor sürekli +18 muhabbet bekliyor yeni fantezi kur gelince yapalım diye baskılıyor 🤣

• egce bunu yanıtladı.

lgrth yaa süpermiş ya😂sen kurarsın kesin bişeyler güveniyoruz sana 😂birazda sen kur deseydin

• Düzenlendi

egce karşılıklı ben iki kuruyorsam o bir adalet sistemimiz böyle 😂hep benden bekliyor 😂

• egce bunu yanıtladı.

lgrth ne güzel hep öyle devam edin Özlem de iyi bu arada ha kıymete binersin😅😇

egce aynen tam monotonlaşınca sıkılmaya başlayınca gidiyorum bir reset atıyorum zaten dönene kadar özlem doluyor güzel bir kavuşma oluyor 😂