15 ay bir adamda ne demek ayretten 1.5 aydan beride olmadi diyorsunuz keske benim adam 1 hafta dursa sukredicem.🤣
isteksiz erkek duzeltilebilir mi fikir ve oneri istiyorum
😪😪😪😪😪
Meryemali deme oyle sizinki normal olani bu anormal ev icinde arkadas gibiyiz
hayatbazencok kilo isteksizlik yapmaz bence mast yapmasi yetiyor heralde ona izin verme dus alcagi zamani biliyorsun sen devreye gir. Ihanet yok diyorsunuz ozaman kendiliginden bu tarz seyleri sevmiyor isteksiz bir yapiyami sahip acaba birsey diyemedim
hayatbazencok kiz ilac icir al bir macun
Bi sorun var demekki hiç mantıklı gelmedi çok mu yorucu işi var acaba bilemedim 🤷♀️
Meryemali beyfendi sisman ama oyle her seyi yemez zten isteksiz oldugunu asla kabul etmiyor
1prenses1prens bankaci stresli bir isi var isini sevmiyor ama ciksa nereye gircek millet issizlikten kiriliyor
hayatbazencok demekki ona gore normal bir erkek arkadasim vardi bir zamanlar normal erkeklerke gore 10 sa bana 1 diyordu bu cinsellik icin esinizde ogle heralde
Meryemali dusu gece aliyor ama gece iliskiye girmez haspam iliski sadece gunduz yapilir ona gore oglenden sonra fln . bende hic sevmem gunduz . offf cok sacma gelmiyor mu sizede . enerjisi kalmiyor geceye nasil bir miskinlikse
hayatbazencok canım kaç yaşında ve ne iş yapıyor. Normalde 30una kadar yaşta olan erkeklerin her gün istemeleri gerekiyormuş.
Ben de sizin gibi bir post açtım aynı dertten muzdaripim
benm eşim de çoook üşengeç valla bazen bana diyo gidip benm yerime işesen ne sevinirim o kadar yaniii 😂😂
yapısal birşeydirr diye düşünüyrm
benm adam da 2haftadır 1 haftası adet oldum diğer zamanda da küstük birbirmize yaklaşmadık dün en son yapıştı ama güzel geçti yani yapınca güzel geçiyormu o da önemliymiş uzmanlar öyle diyor
vermli mi zevk alıyormusun. Ve eşinle konuştunmu ben seni istiyorum mast yapmana gerek yok vs vs
SinirliBaykus esim 30 yasinda bankaci aynen wcye gitmeye bile usenir hep bir ezginlik .ben cok zor orgazm oluyorum ama fenada degiliz o kdr ara verdigimiz icin cok acidi canim simdi gene 1 bck ay oldu duzenli bir iliski olmadigi icin benim icin acili oluor . onceden de 1 haftda mesela 3 kez oluyordu sonra 1 ay istemiyor . valla alinan zevkler unutuluyor ne kdr iyi gecerse gecsin ben istikrarli duzenli bir iliski istiyorum
hayatbazencok bence duşa girdiğinde sende git oral falan yap ,sonra yatağa götür . Adam isteksizse sen 3 5 adım at . Olmuyorsada kendini üzme sorun senlik değildir
hayatbazencok ya kusura bakmayin ama cok tuhaf dusunceleri olan bir kocaniz var 🙈
hayatbazencok hiç normal değil
hayatbazencok kocanız insan olmayabilir bacım
hayatbazencok belki yorgun olduğu zamanlar öyledir canım üzme kendini eşinle konuşmayı dene
Nietzsche oral yapmayi sevmiyom midem.bulaniyor dusa girincede kapisini kitliyor
Meryemali usengec biri elle kendini tatmin etmek daha kolay geliyor belkide cinsellik olmadigi icinmidir medir birbirimize tahammulumuzde kalmiyor kavga ediyoruz en ufak.seyden
SinirliBaykus hamileyken aman bebek zarar gormesim diye yapmadik onda bir problem yok bende istemedim ama 9 ay boyumca 1 2 krere opustuk hic demedi ki beni elle tatmin et fln