lgrth sen simdi hamilesin yani yoksa zaten lohusa mısın?

rouge_ şuan hamileyim 33 haftalık ev işleri taşıma işleri var ev çok karışık diye aklımda karışık moda giremiyorum annemin yanına gidicem doğuma orda özgürüm kafam rahatlayacak inşallah sadece kendime zaman ayırmak istiyorum umarım çocuklarla kafayı yemem 😂

lgrth anaa desene bosver boşver o zaman hamilesin tasınıcaksın burda bakımdan konusuyoruz ittiriyorum seni arkandan dkddkdk amaann bakım neymiş kimmiş dkddk ben hamile olsam ekstrs kafayı bakımla bozardım kesin neyseki testler yanlıs cıktı bir süre daha böyle devam😂

Island rica ediyorum ❤️🥰

kukulii87 genetik morluksa asla gecmez belki hafifletebilirsin aydınlık veren vitaminli kremlerle maskelerle genetik degilse uyku ve nemle halledersin

rouge_ o da şart valla hep niyetim var düzene de icraat yok işte 😂 Allah gönlüne göre versin 😂

lgrth tesekkür ederim bisey olmaz acelesi yok bakımın😂

rouge_ maalesef genetik sorun şu ki ne kullanmam gerektiğini bilmiyorum

kukulii87 cildine uygun goz kremi ..örneğin kuruysa kuru ciltler için yaglıysa daha hafif kremler uygulayabilirsin

rouge_ marka olarak bilmiyorum canım hangisinin iyi olduğunu the purest çok ovuluyor mesela ama kararsız kalıyorum

kukulii87 deneye yanıla buluyorsun canım üstünü okuyorsun ne diyor senin isteklerine beklentilerine hitap ediyor mu ona gore alıp deniyorsun ne yazık ki herkesin cildi ihtiyacı farklı ve birine iyi gelen digerine iyi gelmiyor o yüzden herkes deneyerek bulmalı bende öyle yapıyorum the purest de kullanmadım bir bilgim yok yoksa yorumlamak isterdim🌸

TombulHatun, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.
                    1. aysglhale benimki genetik maalesef bu yüzden en azından hafifletecek birsey arıyorum çay poşeti değil de buz uyguladım bir kaç defa ama sürekli dur buz süreyim diyemem üşenirim