Pazar bakımları💆🏻♀️🛁
lgrth canım benim insallah en kısa zamanda bütün telasların biter rahat edersin ev konusuna gelince bende öyleyim biliyor musun ama cok törpüledim bu huyumu degiştirmeye hala calısıyorum birde benim hem ev hemde kendi bakımım konusunda takıntılarım var ikiside mükemmel olmak zorunda gibi hep bakımlı temiz olmalı falan ama artık daha huzurluyum telassızım bunu degiştirirken bana en iyi gelen hatırlatma neydi biliyor musun hep şöyle düsünüyorum bu hayata bir kez geliyoruz degil mi bir daha gelmicem ama 2. Kez Hayata gelme sansım olsaydı acaba simdi taktıgım seyleri takar mıydım üzüldügüm seylere üzülür müydüm kendimi ihmal eder miydim ve asla yapmazdım yapmadıgım herseyi yapardım beni üzen hic bir sey olmazdı hayatın bütün anın tadını cıkarırdım ne de olsa birgün herkes gibi son bulucak hersey bu dünyada kalıcak bu gozden bakmak zor negatif geliyor insana ilk basta hayatının sonlanacagınu goz onune getirmek ama sonra tam tersi herseyin kıymetini kendi kıymetini anlıyorsun ornegin 2 kez dünyaya gelsen böyle bir sans verilse gercekten sürekli evi temizleyerek kendini harap eder miydin? Ben cok daha baska seyler yapardın
rouge_ temizleyemiyorum ki onu da yapamıyorum 😂 ama işte her şey dört dörtlük olacak ki bende özenli olayım bu takıntı var bende çoğu eksik kalıyor bu ara odaklanamıyorum karışık diye yapmak istemiyorum hep erteleniyor maalesef başka biri olsa bende aynı tavsiyeli verirdim ama sıra bana gelince olmuyor tembelliğe vuruyorum
Island yazıyorum tabi hemen ❤️şimdi önce dustan baslıyoruz ben cift asamalı temizliyorum vücudumu yani önce dus jeli sonra dus yagı seklinde.ben normalde sabundan nefret ederim tırnagıma bile sürmem ama kurutmayan ph dengesi yerinde içinde yag bulunduran sabunlar da olur bazen öyle de yapıyorum bu sana kalmıs yani ya jel ve ardından yag yada sabun ve ardından jel kullanabilirsin.tabiki ölü deriyi de arındırıyorum temiz ciltte koku daha kalıcıdır.duştan sonrada bir krem sürüyorum veya yag .genelde parfümümle uyumlu bir vücut kremi sürerim kokusu aynı olan veya benzeyen ama baska parfüm kullanacaksam uyumlu bir koku bulamazsam kokusuz bir krem veya yag sürerim. ardından üstüne varsa vücut spreyi ama tabiki bütün vücuda degil belirli yerlere ornegin taragıma sıkıyorum sacımı tarıyorum koku sacıma geciyor orayı da ihmal etmemiş oluyorsun yürüdügünde koku sacından yayılıyor. vücuduma da parfüm sıkıyorum özellikle kollarımın arası ensem boynum ve goguslerin arasındaki o bolgeye cünkü orda kokular daha kalıcı olup yayılıyor bunun yanı sıra koltuk altı kokusu da cok onemli tabiki asla kokması lazım ben dustan sonra veya geceleri Deodorant kullanırım bu sayede asla ter kokmam.ve biliyorum zararlı ama benim kıyafetlerim çarşaflarım hep güzel kokmak zorunda onları da ayrı özel kokulu ürünlerle yıkarım diyelim ve ütüledigim seylerin üstüne de camasır kokusu spreyi sıkarım ütü kokusu olmasın diye bu sayede hep tertemiz kokuyorum parfümüm kalıcı oluyor sürekli soruluyor tam clean girl 😂Normalde söylemem ama sana soylemek istiyorum bunu da asla hep yapmamalısın zararlı fakat vücut pudraları olur ya onu da parfüm sıkacagın yerlere sürer sonra parfüm sıkarsan yine kalıcı oluyor bu da bir sır dkkd
lgrth evet cok faydasını gördüm ben yıllardır yapıyorum benim büyük annem böyleydi ondan bize gecti cok güzeldi ama cok da iyi nemlendirmen lazım ve o susam yagı cok kullanırdı vücuduna hep parlak pürüssüzdü vücudu ben hep kullanmasam da susam yagı kullanırım sırt için asit bakabilirsin lekeye ozel arastırırsın ve sac kremi vs kullandıgında sacını onune al ve o sekilde sacını arındır sırtının bütün ürünlerden arındıgına da emin ol iyice durula cünkü bunlar sivilce yapıyor sonrada leke
rouge_ yaa helal olsun ne güzel örnek olmuş ay bende başlarım inşallah en yakın zamanda ev de her malzeme var heveslenip aldığım ama bir kaç kullanım sonrası bırakıyorum maalesef 🥲 saç kremi kullanmıyorum daha çöm uyku düzensizliğim var ona yoruyorum..temiz pürüzsüz görünsün istiyorum bakalım olur inşallah psikolojim iyi olursa lohusalıkta zamanımı kendim için değerlendiricem 😂
- Düzenlendi
lgrth yap yap senden onemli sey mi var hem bak lohusalık diyorsun en cok kendini iyi hissetmen gereken zaman sen iyiysen herkes iyi..benimde sürekli alıp bıraktığım ürünler var onu dene bunu dene ziyanden baska bisey degil yada hevesim merakım gidince bırakıyorum ama gerçekten sevdigin ürünleri bulunca onları hic bırakmıyorsun