• Muhabbet
  • Yav arkadaşlar temizlik yapmak bana göre değil

123456678 kız madem öyle hastasın niye iş çıkardın yaptın ben olsam iş yapıyorsam o kadar çok yemek yapmazdım 🤣 yemek yapıyorsam şükretsinler yeter bu kadar temizlik detayına girmem hele bir de koca evde ayak bağıyken 😂

lgrth ay sorma bı anda böyle gelişti olaylar 🤭

123456678 ben kaynanamla yaşıyorum onun evini temizliyorum kendi evim yok gorumcemle yapıyorum işi ama oda tin tin ediyor sinir oluyorum

123456678 gerçekten zor ama eşim o kadar destek oluyor ki bana çocuğa bakma da sofra kurmada toplama da zorluk başka yorgunluk başka eşimin yardim etmesi cocugumuzla ilgilenmesi 2 tatlı söz yorgunluğu alıp götürüyor 🥰🥰🥰

lgrth ah keşke bacimsu o deglde zaten hastayım koca da çocuklar da hasta ya ben daha çok hasta olursam diye tirsiom.simdi kendimi bu kadar çok yordum. diye

123456678 Allah güç kuvvet versin valla çocuk bakarken hasta olmak kadar kötüsü yok olmazsın inşallah

123456678 kime göre ki bacım bugün o kadar temizlik yaptım sırf kocama havlunu kaldır dedim diye tartıştık ben dayanamıyorum daginikliga yoksa bırakacaksın bok içinde yaşasınlar

123456678 ahahs 😂 her gün yetişmeye çalışan ben 😂😂
          Bugün günün sonunda eşime cabuk eve gel kafayı sıyırdım yazdım artık gerisini siz düşünün 😂

perimasali802_ yok işte evdeyken daha çok iş çıkıyor anca ayak bağı 😂 dün evdeydi bulaşık bile yıkamaya erindim kaldı oyaladı beni bugün yok silme düzenleme yapıyorum bir yandan çamaşır asıyorum molaya durdum yazıyorum bitince WC yıkayıp eşya kolilicem çilem bitmiyor 😂 gündüz niye yapmıyorsun derseniz bunları asla yapamıyorum evde bir Tazmanya canavarı besliyorum çünkü ben bir iş yapana kadar beni yoracak üç yeni iş çıkarıyor ya da elinde ceketi evin anahtarı dışarı çıkmak için kapıda bekliyor 🤣

lgrth çok teşekkür ederim amin canım benim Allah’ım razı olsun

perimasali802_ valla insan yaptıkça yapasi geliyo temizlik yapmadıkça yapmak istemiyorsn herşey De olduğu gibi