Daha öncesinde bacağa, kol altına ve yüze gittim neredeyse bitti de diyebilirim, şimdi koluma gideceğim annem malum kısma da git rahatla diyo. Ablalarım tüm vücuda, annem de oraya ve bacağa gitmişti daha önce, ben onlardan sonra başladım lazere. Kuaförde yaptırıyoruz, bacakta memnunum nadiren çıkıyor, kol altı maalesef fazla azalmadı ona ve yüze devam ediyorum şuan. Hem gidip rahatlayım hem parası daha da artmasın diyorum ama gidip nasıl yaptıracağım da diyorum bi yandan (pek rahat edebileceğimi düşünmüyorum). Daha önce o bölgeye giden var mı, ne kadar sürede tamamen bitti bilgi verir misiniz

kukulii87 sadece sende değil o bölge kolay gitmiyor özelikle alt kısımda
    İğneli lazer anca olurmuş ne kadar doğru bilmiyorum @goktugpasam 10 seans gitmiştim tam hatırlamıyorum ama suan bacaklarda az çıkıyor koltuk alti tek tük yani oda hamilelikte biraktim dahada gitmedim bikini bölgeside ayni şekilde ama orasi maalesef etki etmedi yani devam etseydim edermiydi bilmiyorum yuz gitmiyor çünkü tuyler ince olduğu için makine görmüyor o yüzden iğneli epilasyon öneriyorlar

kukulii87 kızarmış tavuk gibi eve geleceğiz 😂😂
      Faydasını görsek inşallah

Beni lazer yapan bayana sordum niye gitmiyor diye
      Bana dediği hormanlarindan dolayı benimle birlikte birkaç kişiye daha demişti 😂

perimasali802_ herkese aynı şeyi söylüyorlar xaten bide herkesin cihazı kötü uyutuyor VS onların ki on numara kime guvenecegimizi şaşırdık

goktugpasam koltuk altım yüzde 40 falan azalmıştır benimde seyreldi sadece ve önceden kokmazdım şuan ter kokum var maalesef..bacaklar için gitmiştim bir de batık lekelerine iyi geldi bitti üç ayda almasam tek tük çıkıyor bacak genital bölge gitmedim bilmiyorum hala cesaret edemem herhalde

goktugpasam genital bitmiyor istediğiniz kadar gidin bilginize koltuk altı kol bacak bitiyor ama ona para vereceğinize taksitli cihaz alın kendiniz evinizde yapın hem ömürlük benim fikrim

Maddi İmkanın varsa git rahatla bence. Benim maddi imkan olsa ben de giderim

kukulii87 epey sürmüş sizde. Bende de bacak bitti sayılır kol altı bitmiyo terden diyolar ona, bikiniye de o yüzden kararsızım gitsem mi acaba ne kadar sürer diye

perimasali802_ yüze daha yeni başladım aslında bıyık çok yok zaten de kaş ve favüller için gidiyorum. Bakalım bi süre daha etkisi olmazsa arada bi bacağa ve kol altına devam ederim, teşekkürler

lgrth bende cesaret edemiyorum pek o yüzden bi sorayım dedim, teşekkürler

lolopoo daha başlamadım zaten bi sorayım demiştim teşekkürler, bakarım bi olmadı dediğiniz gibi eve alır kendim ayarlarım

firdevskartal parayı ayarlıyoruz onda sıkıntı olmuyo çok şükür 2-3 ayda bir gidiyorum zaten artık daha da rahat oluyo. işe yaramazsa diye sormuştum da pek de olumlu sonuç yok maalesef