bitterdelisi24s o anlamda demedim kiii yani bıraksam uyur rahatsız olmuyor anlamında 😅😅
Tuvalete eğitimi başlamak
mrvehl canım bklu bezle yatirmiyorum herhalde rahatsız olupta söylemiyor anlamında dedim
mrvehl benimkide 18 aylık bazen kaka yapmadan önce kaka diyor bazende yaptıktan sonra kaka diyor başlayayım dedim fisherin güzel bi lazımlığını aldım baya oturdu altı açık gezdirdim ama bi türlü yapmadı kaka diyor ıkınıyor ama yok yapmıyor bende kaldırdım geri bekliycem biraz daha 3-4 gün bezsiz gezdirmek püf noktası bence bu işin
kukuliiiii seninki yine oturmuş benimki oturmuyor bilr
mrvehl normalde ekran izletmiyorum ama oturması için açtım malesef 5-10 dklık genede çiş bile yapmadı okadar su içirmeme rağmen kaldırıp bez taktığım anda beze yapıyor
mrvehl bide konuşması ne seviyede bilmiyorum ama kendini biraz ifade edebilmeside önemli benimki küçük olduğu için anlasada çok konuşamıyor
mrvehl sabır istiyor biraz çiş yapmadık yer kalmadı bizde genelde ama maşallah çabuk öğrendi büyük tuvalet sorun oldu biraz görünce korkuyodu biraz zamanla onada alıştı tabi tuvaleti yapınca hadi by by yapalım ona diye oyunlar oynayarak alıştırdık🙂🙂🙂
kukuliiiii anliyo ama öyle uzun cümleler kuramiyor
bitterdelisi24s benim.kizim gece çok isiyor bağlamasam korumadan bile taşar o cisler 😂
Ben pes etme evresindeyim bırakacak olan varsa çocuğunu iyi takip etsin ve çevreye kulağını kapasın ha bide bezi tamamen atsın hayatından