Kızlar benim şimdi hesap kartım kırıldı bende müşteri hizmetlerini arayıp elimdeki kartı iptal edip yeni kart başvurusu yaptım ama iptal ettiğim kartın içinde bi miktar para vardı onu yeni kartta kullanabilirmiyim yoksa para eski kartın içinde kalıp kullanamazmıyım yeni aklıma geldi içinde para olduğu trendyoldan bişey sipariş edecektim kart reddi olduğu için siparişimi gerçekleştiremedim yeni kart geldiği zaman o parayı yeni kartta nasıl kullanabilirim

yesim631 benim PTT kartımda param vardı eskisinden yenisine aktardılar bankayi bilmiyorum

yesim631 online uygulamasından giriş yapabiliyormusun yapabiliyorsan eline yolla ondan tekrar kendine yollarsın

tazeann evet canım yapabiliyorum eşimin hesabına gönderim yaparım ozaman

etoile anladım canım teşekkür ederim bilgi verdiğin için🌺

Kbranur65 benimki ziraat hesap kartım kırıldı eskisini iptal edip yeni hesap kartı başvurusu yaptım oda ancak haftaya elime ulaşır

[bilinmeyen] para kartın içinde olmuyor hesabında oluyor kartın olmasa bile atm gidip telefonunla QR ile para çekebilirsin yeni kartn geldiğinde de hesabndaki parayı yeni kartla kullanmaya devam edebilirsin.

yesim631 aynısı başıma geldi canım kırık kartın içindeki para yeni karta transfer oluyor, 1hafta içinde geliyor yeni kartta ziraat değildi benim ama

yesim631 bnimde kayboldu kalan parayi hemen eşime attim
            Sonra yeni kart aldim ve hesabım olduğu gibi duruyor
            Merak etme paran kalıyor

yesim631 para kartta değil hesabında bu sebeple tabiki de kullanabilirsin 😊 of doğum izindeyim bankaciyim bu soruları görünce heyecanlandım hdhdjdjdjdkdk

elsa57 anladım canım sağol teşekkür ederim bilgi verdiğin için🌺