• Muhabbet
  • Allahım delircem her boka atlıyan koca

Dün evi ilaçlatık kızlar adam 3 gün temizlik yapmayın dedi salak mal kocam tuvaletin el yıkanan yeri var ya onun borusunu falan aldı değiştirmek için bende dedim ki adam çağır o değiştirsin yok ben yaparım dedi bi açtı her yeri su oldu banyonun ilaç gitmiştir işte ıslak paspas falan ofofffffff

Ayyyy aşkım çok üzüldüm yaa kocana da çok sinirlendim ah bu kocalar karılarını dinlemeyi öğrense keşke

sizene ilaç bir işe yaramadığında tekrar ilaclatmak iste o zmn birşey dediğinde de sen herşeyi biliyor gibi giriştin senin yüzünden ilaç kalmadı buralarda çağır ilaclat diye söyle herşeyin en iyisini bilirler zaten her zaman biri de bnmm kafamda

sizene kız bacım nedir senin bu koca ve koca ailesinden çektiğin gözlerim senin postlarına kayıyo poat açmadığın zaman aklım sende kalıyo

yesim631 🤣🤪 Ay kız bir şey olur mu şaka Maka Komşulara sordum bir şey olmaz dediler Ama bildiğin her yer islandi banyo

sizene sabaha bi bak bakalım ölü böcek görürsen etkisi gitmemiş demektir kontrol edersin ara ara

sizene bizde dün ilaclattk 3 gün temizlemeyn dedi sizde ölü böcek var mıydı sabah acaba benim kaynanamın evi onlarla yaşıyorum

heln dün ilaçlatık bizde canım sabah vardı ölü yerlerde şuan da var ama duvarda mayışmış

• heln bunu yanıtladı.
              • heln bunu beğendi.

yesim631 kız banyoda pek yok bizim içerde var işte mutfakta ama nerden geldiği belli değil banyoda tek tük vardı önceden de ama nerden geldiği belli değil banyodan olsa banyoda çok olurdu demi

sizene bizde yok sadece benim odamds 2 tane ölü vardı bende odamı silcektm gorumcm 3 gün kalcakms dedi

sizene aynen banyodan gelse çoğunluk orda olurdu bişey olmaz ozaman endişelenme

14 gün sonra

heln selam canım sizde böcekten dolayı ilaçlatmıştınız evi hatta aynı gün yapmışız böcek durumu nedir hala varmı ve ilaçlamadan sonra ne zaman temizlik yaptınız yerleri falan viledayla sildiniz mi

• heln bunu yanıtladı.
                    • heln bunu beğendi.

sizene ay hayır her sabah uyanıyorum odamda birkaç tane var ters dönmüş halde 1 ay sonra evime gecicsm bı turlu kurtulamadm midem ağzıma geliyor bebeğimin kulağına girer diye korkuym

heln alla alla demek ki ters döndüyse ölüdür onlar canım peki kaç gün sonra temizlik yaptınız vileda ile yerleri sildiniz mi

• heln bunu yanıtladı.

sizene evt hepsini sildik gece ışığı kapattığımda sabah bakiyorum odamda var evin her yerlerinde ama odam banyonin karşısında olduğu için direk giriyo 1 hafta bekledik ama geçmedi