Allahım delircem her boka atlıyan koca
- Düzenlendi
Bahtsizbedevi_ 🤣🤪 Ay kız bir şey olur mu şaka Maka Komşulara sordum bir şey olmaz dediler Ama bildiğin her yer islandi banyo
sizene sabaha bi bak bakalım ölü böcek görürsen etkisi gitmemiş demektir kontrol edersin ara ara
Bahtsizbedevi_ kız banyoda pek yok bizim içerde var işte mutfakta ama nerden geldiği belli değil banyoda tek tük vardı önceden de ama nerden geldiği belli değil banyodan olsa banyoda çok olurdu demi
sizene aynen banyodan gelse çoğunluk orda olurdu bişey olmaz ozaman endişelenme
- Düzenlendi
heln canım tuvalet banyo giderinden geliyorsa belediyenin sokaktaki gidere ilaçlama yapması lazım bu normal bi durum değil belediyeye gidip konuşun bu durumu acilen
vahsikelebekk aman beni ilgilendirmez 5 yıldır evi almışlar eski ev daha bi boya bile yapmamışlar benim dememle mi yapacaklar insan cimri olunca herşeyi hak ederler
heln bu parayla ilgili değil ki canım belediye ilaçlamak zorunda çağırdığınızda kanalizasyonu, ilgilendirmez dediğin de evde sen yaşıyorsun böceklerle o sebeple çözüm önermek istemiştim. Sen bilirsin.
vahsikelebekk haklısın canım beni ilgilendirmez dememin sebebi kaç defadir hepimiz söylüyoruz ama onlar bişi olmaz diyor i yüzden umrumda değil şimdiye kadar ztn yaşadık 1 buçuk yıl oldu 1 ay daha yaşarım yapacak bişi yok