Bahtsizbedevi_ perimasali802_ aynen benim saçımı toplamaya fırsatım olmuyo afedersin tuvalete gidiyorum gelip tuvalet kapısının önünde bekliyolar çıkana kadar yavrucum bari tuvalette rahat bırakın diyorum yok orda bile rahat yok🤕😬
Bahtsizbedevi_ perimasali802_ amin aşkım burası depremden sonra daha kötü oldu inan bi yere giderken babasına bırakıyorum evde olduğu zaman babası evdeyken bile aklım hep çocuklarda kalıyo gidip gelene kadar sen düşün burda ortam çok kötü çok insanlar daha bi iğrençleşti okulun önünde çocuğa taciz edeni uyuşturucudan konteynerde ölü bulunanı faizcilerimi daha neler neler deprem akıllandırmadı burdaki insanları
perimasali802_ Bahtsizbedevi_ ay Allah’ım yardımcın olsun gerçekten cok zor rabbim hidayet nasip etsin onlara gerçekten
Bahtsizbedevi_ lgrth aynen öyle öyle deyince ben bakıyorum senmi bakıyorsun diyo lan gerizekalı sen sabah gidip akşam geliyosun eve nasıl bakıyosun diyesim geliyo bazen🤣
lgrth perimasali802_ ya arada hazırlasın dışarda çalışmakla evde çocuk bakmak arasında dağlar kadar fark var psikolojik olarak bile çökertiyor insanı perimasali802_ bilmiyorum yöresel haber sayfaları sürekli paylaşıyor bir de hep 14-15 yaşında çocuklar
Bahtsizbedevi_ perimasali802_ tek olsalar benimkilerde öyle yapıyolar ama babaları olunca onu yapamıyolar
perimasali802_ lgrth benimkiler baya huy bozdular oyle böyle degil ne evde nede dışarda durmuyorlar Yemeklerini babasi veriyor yav sanki ben dogurmadim gibi 😂 Offf yazik onlara rabbim affetsin 🥺🤲
lgrth perimasali802_ yaa her yaşta yeni bir şey işte benimki de babasının evde olduğu gün bana düşman kesiliyor ne yemek yiyor ne ilgilenmeme izin veriyor bir de saldırıyor it 😂 ertesi günde kafamın üstünden inmiyor 😂 Amin amin kim bilir hangi psikolojideler
perimasali802_ lgrth ahaha benimkiler uc silahşörler gibiler 😂 Allah yardımcımız olsun Canim valla babalari emzirmis doğurmuş büyütmüş biz kimiz ki 🤣
lgrth perimasali802_ demi hepsi aynı besle kargayı oysun gözünü 😅 bu kadar yüz vermicen de işte ana yüreği 😅
Bahtsizbedevi_ perimasali802_ lgrth benimkilerde tam tersi babalarına değilde bana çok düşkünler hepsi oğlumda kızlarımda mutfağa gitsem hepsi civciv gibi peşimden gelir eşimde aynı tavukla civcivleri gibisiniz sen nereye gitsen civciv gibi peşinden geliyorlar diyo🤣🤣