Bahtsizbedevi_ perimasali802_ tek olsalar benimkilerde öyle yapıyolar ama babaları olunca onu yapamıyolar
Bahtsizbedevi_ perimasali802_ lgrth benimkilerde tam tersi babalarına değilde bana çok düşkünler hepsi oğlumda kızlarımda mutfağa gitsem hepsi civciv gibi peşimden gelir eşimde aynı tavukla civcivleri gibisiniz sen nereye gitsen civciv gibi peşinden geliyorlar diyo🤣🤣
lgrth Bahtsizbedevi_ keşke biraz babasına da düşkün olsalarmış ya biraz yükün hafiflerdi ben fırsat olarak görüyorum babasına döndü döneli benim dinlenme fırsatım oluyor artık 😅
perimasali802_ Bahtsizbedevi_ ahaha 😂 Ay keşke birazda babaya gitselermis ya en azından biraz kafan dinlenir
Bahtsizbedevi_ lgrth keşke ne olsa anne diye koşuyolar bazen diyorum ne var birazda baba baba diye babanıza gitseniz bende biraz rahat etsem diyorum 🤣
lgrth Bahtsizbedevi_ inşallah 😂 sen biraz alttan babanız şöyle iyi böyle iyi diyip biraz öv çocukları ona yönelt 😀
vahsikelebekk perimasali802_ yolunu nasıl buluyor ya bazı pozisyonlar bana efsane gibi geliyo yani onun rahatça yapılması imkansız gibi 🌝
perimasali802_ vahsikelebekk erkeğin bacaları alta kadinin üste karşılıklı oluyor canim ve bir elinle arkaya kendini destekle diğeri ile erkek tutacak Anlatamadım galiba 🤣 Bazi pozisyonlar çok güzel seni simdi bir yere etiketliycem bakarsın