perimasali802_ vahsikelebekk 🤣🤣🤣🤣 bazen oral yaparken ses geliyor küt diye aha diyorum elden gitti 😂😂😂
gokyuzununsonesi incinmissindedi ahaha aklının kenarında olsun. Ben hamileyken ilişki yasak demişti eşimde yalıyordu sadece
incinmissindedi gokyuzununsonesi kız bu yalama işini yapmıyor benimki ya benden istiyor ama kendi yapmıyor bana 😏
minikooo incinmissindedi benimkide yapmıyo bende hiç yap demedim nasıl dicemki kendi yap demiyor ama ilişki esnasında istediğini anlıyorum yapıyorum ben
incinmissindedi minikooo laf arasında şaka ile yap dedim ama istemedi anlamamazlıktan geldi sanırım. O bazen isteyince direk kafamı oraya doğru itiyor 😅 öyle yaptırıyor
minikooo incinmissindedi ahahhaha açıkça yap dese derim de demiyorki o an yapmasam sonra niye yapmadında demez 😅😅 ben sırf istyo kafasında canlandırmasın aklı kalmasın diye biraz yapıyorum
minikooo vahsikelebekk yaa ahshhshahs öylede diyebilirz tabi istenmeden yapılacak şey değil gllgfkkfkfkfkkf
Bahtsizbedevi_ perimasali802_ genç olabilirim ama bana 5 yeter çok istiyorsan sen yap bitane 4.le çocuğu🤣