Milena32- leslie amerikali bir sporcu 15 20 ve 45 dk ilk programları var şu an bunlara baktım belki başka videoları da vardır henüz bakma fırsatım olmadı evde yapilan spor türü

Milena32- duzenli yaparsan egzersizlerin hepsinde fayda gorursun ama en en buyuk yardimci yuruyus aralikli oruc ve bol suuu

kukulii87 kaç dk lik programı yaptın canım ben 15 bazen 20 ile yapıyorum yeni başladım

Benm de niyetim o bakalım düzenli yapmaya çalışıyorum

Zamansiz_ zamansız maşallah sana ya. Taktir ettim. Azmini kararlılığını. Devam et ve inşallah korursun. Senin aralıklı oruç yaptığını bilmiyordum. 👏🏻👏🏻👏🏻

Milena32- yarım saat veya dha fazla çünkü yağ yakimi 15 dkdan sonra başlıyor

Milena32- evet bende biliyorum bunu ramazan sonrası başlamayı düşünüyorum önce kısa kısa sürelerde başlarım sonra uzun uzun devam ederim çünkü geçen sene denemiştim birden yüklenince vücut kaldırmıyor hareketleri ama Leslie, diyet ve yürüyüş ile kilo verenler çok var düzenli yaptığın sürece tabi

aslimooo ben zaten şu an oruç tutuyorum her gün de yürüyüş yapıyorum

Milena32- ben de normalde yürüyüşe çıkıyordum bide ödem sirkem vardı diyetle birlikte kullanıyordum işe de yarıyordu ama işte kızımdan dolayı gidemiyorum artık geç uyumaya başladı akşamları çıkıyordum yürüyüşü bırakınca herşey gitti bende malesef 🤦🏻‍♀️

Milena32- yani ben evde de hazırlıyordum pek bir etkisini göremedim sonra trendyoldan birtane buldum onu aldım afedersin bi içiyorsun sonra zaten her yediğimde lavaboya gidiyordum şişkinliğimi alıyordu çok çok iyiydi yani