Merhaba hanımlar. 7 ay önce sezaryen doğum yaptım. Kırkım çıkıp kanamam bittikten sonraki 50.gün birleşme oldu fakat eşim ileri gidemedi, içimde engelleyen bir şey var gibiydi. Ondan sonraki ilişkilerde de bu oldu. Aşırı isteksizim, eşimden kaçıyorum ama doğumdan önce cinsellik kısmı bende çok iyiydi. Kuruluğu emzirmeye bağlıyorum ama bu yaşadığımı yaşayan var mı ?

aysnfidn kadin doğuma gozuktunuzmu hic
    Kuruluk can yakar bunun icin kayganlastici alabilirsin eczaneden

perimasali802_ Kayganlaştırıcı kullanıyorum ama problem içeride bir şey var gibi… Arkadaşım da ksezaryen oldu, aynı yorumu yaptı. O da öyle söyleyince buraya danışmak istedm.

aysnfidn iyi yaptınız sezaryen olan arkadaşlar mutlaka yorumda bulunurlar
        Ama kesinlikle bna göre bir doktora gozukun yanlış bir dikis olabilir mi diye düşünmedim değil
        Geçmiş olsun 🌸

aysnfidn Dr gidin ama farklı bende sezeryanla doğum yaptım hiç öyle bir durum olmadı dikişde içerde yanlışlik olabilir

aysnfidn ön sevişmeyı uzun tutun yeterince kayganlık oluştuktan sonra ilişki olunca canınız acımayacak bende sezeryandan sonra zorlandım ama çözümü basit💜

aysnfidn doktota gitseniz iyi olur iki sezeryan oldum böyle bir durumla hiç karşılaşmadım açıkçası

aysnfidn Sezaryen doğum yaptım. Böyle bir durum yok. Bence doktora gidin. 🌸

aysnfidn ben de 7 ay önce sezaryen doğum yaptım adet olmadım hala isteksizlik bende de var olmasada olur yani ama dediğiniz gibi bişey yok ben de

kimsinsen Ben de regl olmadım ama emzirdiğim sürece bu isteksizlik devam edecek gibi. Göğsüme biri yanlışlıkla değse bile irkiliyorum artık.

9 gün sonra

aysnfidn bende de aynı durum oldu ve baya da uzun sürdü dr a gittim ödem dedi geçer dedi ve geçti gerçekten de şuan hiç bi sorun yok