aysnfidn perimasali802_ Kayganlaştırıcı kullanıyorum ama problem içeride bir şey var gibi… Arkadaşım da ksezaryen oldu, aynı yorumu yaptı. O da öyle söyleyince buraya danışmak istedm.
perimasali802_ aysnfidn iyi yaptınız sezaryen olan arkadaşlar mutlaka yorumda bulunurlar Ama kesinlikle bna göre bir doktora gozukun yanlış bir dikis olabilir mi diye düşünmedim değil Geçmiş olsun 🌸
Kbranur65 aysnfidn Dr gidin ama farklı bende sezeryanla doğum yaptım hiç öyle bir durum olmadı dikişde içerde yanlışlik olabilir
hayatsevinceguzell aysnfidn ön sevişmeyı uzun tutun yeterince kayganlık oluştuktan sonra ilişki olunca canınız acımayacak bende sezeryandan sonra zorlandım ama çözümü basit💜
sananee aysnfidn doktota gitseniz iyi olur iki sezeryan oldum böyle bir durumla hiç karşılaşmadım açıkçası
kimsinsen aysnfidn ben de 7 ay önce sezaryen doğum yaptım adet olmadım hala isteksizlik bende de var olmasada olur yani ama dediğiniz gibi bişey yok ben de
aysnfidn kimsinsen Ben de regl olmadım ama emzirdiğim sürece bu isteksizlik devam edecek gibi. Göğsüme biri yanlışlıkla değse bile irkiliyorum artık.
grkmplt aysnfidn bende de aynı durum oldu ve baya da uzun sürdü dr a gittim ödem dedi geçer dedi ve geçti gerçekten de şuan hiç bi sorun yok