- Düzenlendi
Kizlar merhaba, benim bir arkadasim var cocukluktan komsuyduk o evlendi baska yerde yasiyor ben baska yerde ama hala sık sık telefonla konusuruz. Herneyse beni aglayarak aradi ve dedi ki esim bana sacma sapan konusuyor ne olduğunu sordugumda esi bikere alkolluyken iliski sirasinda ona 3. Kisiyi istiyorum ama kiz olsun seni yalasin bunu gormek istiyorum demis. Sonra arkadasim bozmamis iliskiyi devam ettirmis ama bitince demis ki ciddi miydin eside demis ki sen deli misin sadece oylesine soyledim benim 2 tane kizim var onlardan utanirim bikere demis. Konu kapanmis ama esi dun gece uzak mesafedeler suan telefonda konusurken konuyu acmis kuman var felan demis arkadasimda kizmis sonra arkadasim bilerek demis ki getir bana yardim etsin ev isinde, eside demis ki tamam getiririm beraber yatariz demis arkadasim demis kim ortada yaticak esi demis ben arkadasimda demiski yok ben yaticam ortada. Sonra konu ilerlemis esi demis istermiydin arkadasimda demis sana dokunmadigi surece isterdim felan sirf agzini aramak icin. Bu sefer esi demis o zaman bi arkadasini cagir benim gozetimimde istediğinizi yapabilirsiniz. Cocugu da taniyorum arkadasim gercekten ilk sevgilisi zaten mardinde bir koyde yasiyordu suan istanbuldalar orda tanidi arkadasimi evlendiler daha once kimse olmadi hayatinda. Sizce bu ne demek yani arkadasima birsey diyemedim ben forumdan bahsettim oraya sormami istedi siz ne dusunuyorsunuz bu konuda