iyi akşamlar kızlar bu yeni çıkan kırışık etek aldım keşke almasaydım bildiğin çuvalı büzmüsler etek olmuş 😅 iade ile uğraşamadım ev için giyiyorum heves ettim aldım demek ki her heves eden şey alınmamali 🤣çok ta pahalı olmadığı için de almak için aldım yani 🤣🤣

Biyiklim kilonu göstermiş bak bu😂 kardeşim de kahvesini almıştı ben çok beğenmiştim rengini de duruşunu da ama asla benim fiziğime gitmez 🤣

Biyiklim ama yine de güzel rengi tam benlik içine gömlek sokmak yerine ceket tarzı bir şeyle kombinlesen daha iyi durur bence kemeri cekete takarsın

Biyiklim senden daha güzel bir fıstık var maşallah 😍

Hiç sevmedim o etekleri o ne yani kırış kırış

lgrth vala ben pek beğenmedim ama mecbur giyecem duruşu da çok kırışık olduğu için eşim bu ne dedi git ütüle bunu fakir gibi görünüyor 🤣🤣🤣

lgrth ceket bana yakışmaz ya bilmiyorum hiç giymedim

Biyiklim ahahahah bakış açısına aman sen beğenmesen de ona çaktırma sen ne anlarsın moda de geç 😅

lgrth kız vala canlı zayıfım ayna kilo göstermiş beni 🤣

lgrth öyle dedim zaten bunlar yeni çıktı diye aldım dedim 😁😁

Biyiklim başka gömlek içine sokmadan giy böyle bel çevren kalın duruyor eminim bir de kalça görüntüsü vardır bunun 🤣🤣🤣

Biyiklim bacım valla kardeşim 175e 60 kilo ile giymişti ben duruşunu aşırı beğenmiştim ama bana olması imkansız ben giysem Anadolu’nun has avratları gibi yağlı etli butlu dururum 😂

Biyiklim ezdirme kendini ver böyle cevabı onlara ne herşeye muhalefetler 😂😂

Biyiklim ahaha laflara bak sen oyyy yesinler 😍
                        Dediğin gibi evde giyersin yada bir kombin yaparsın

lgrth bak kardeşinin boyu var güzel durma ihtimali yüksek bana çok uzun geldi baksana nereye kadar çekmişim 😂

lgrth ezdirmem kendimi ya anında cevabı yapıştırırım 🤣🤣

lgrth oo kalça var tabi 😂oruç tutuyorum bide zayıfladığımi düşünmüştüm 🤣

Biyiklim işte gömleği de içine koymuşsun iyice sırıtmış başka gömlekle dene farklı renk siyah ya da beyaz içine sokma kemeri gömleğin üstüne tak sende kısa değilsin normalde ama boyunu kesmiş kilolu göstermiş bu şekilde 😂

Biyiklim gömlek içerdeyse iyice patlamıştır kalça şimdi bir de kırışık kumaş daha kalın gösterir 🤣 sen alırsan mevlana etek üstü crop tarzı mini ceketlerle kombin yap bir dahakine 😂