Biyiklim basarsam telefon gider bu sefer Allah aşkına git 5 dk ütü bas öyle foto at bağa geliyler yoksa 🤣

rouge_ yok ya bende gördükten sonra beğenmedim mecbur aldım evin içinde giyecem 😄

Biyiklim o zaman derdin ne kilo almaya çalışıyorsun yanında kaba durma iyisin alma sakın 🤣

rouge_ aşırı takıntılıyım şuan o eteği öyle gördüğüm için bana bişeyler oldu ütüyü alıp telefona basıcam az kaldı

lgrth eşime inat alcam zaten Bi ara bana çok zayıfsın diyip moralimi bozardı 😂şimdi kilo aldığımı gördü yeter diyo alma bende ona inat alcam 😂 🤣

Biyiklim kız 5 dk geçiver üstünden bağa gelmeye başladılar uyuyamam yoksa 🤣

lgrth yani güyya bende aşmaya calısıyorum işte yersen dkd psikolog bir arkadasımıza sorduk o da oneri olarak sey dedi bırak dagılsın bir esya yerinden oynasın sen onu düzeltme bir süre diye ay eşim ayagını halıya vuruyordu halı yamuk kalsın psikolog dedi diyordu dikkatimi dağıtmak için film acıyor falan filan sarılıyor biseyler yapıyor yemin ederim bir dakika aklımı baska yere veremedim en son kalktım halıyı düzelttim yastıgı da eşimin suratına patlattım sonra yastık da bozuldu bir de onu düzelttim gittim oturdum

Biyiklim ütü falan da mı tutmaz hunu pileli gibi duruyor aslinda ütü falan tutsan aralarına güzel durur sanki ama modeli kırışık diyorsun canim

mrvehl denemedim canım ütüyü 🤣 ama evet modeli kırışık ondan böyle

mrvehl denemedim canım ütüyü 🤣 ama evet modeli kırışık ondan böyle

Biyiklim güle güle kullan ben daha bu kadar yaygın değilken Bi yerde sordum 1000 TL demişti

kukulii87 evet bende burda mağazada baktım sordum 950 dedi şok oldum. Teşekkür ederim bu arada ☺️

Biyiklim valla sana zarar pişman olursun 🤣 ben ettim öyle ergenken kilo almak için şimdi hala veremiyorum zayıflık iyidir