Çiçeklerim bana blazer ceket lazım da boyum 1.60 syle güzel bişey arıyorum yada kombin önerileri 🌸 şimdiden teşekkürler ❤️
Bayramliklar🍬🍭
2minnosannesi aşkım sen bu saatte hayırdır
Alışveriş perisi mi geldi noldu gardaş 😅
perimasali802_ aşkım yoksa Kızılay’a gitcem bebislerle şimdiden vermezsemde kargo geç olur
Geçen hafta doğum günümdü bu kombini yaptım
hayatsevinceguzell kız ara sira erkekler giriyor foruma sil fotiyi 🤣
Sutlucikolati resim müstehcen mi sokakta gezdiğim kıyafet neden sileyim anlamadım
2minnosannesi ben hep bakıp dokunan tarafim o yüzden hiç internetten bakmıyor birkaç kere aldim iyi cikmadi
hayatsevinceguzell ben sana attigin fotoğraf mustehcen demedim? Sapik zihniyetli erkeklerin yüzümü ve vücut hatlarimi gormesini istemezdim bu yuzden uyardim seni bilmiyorsan eger diye
Sutlucikolati ben bir sorun görmüyorum insta hesabımda herkese açık zaten iyi niyetın için teşekkür ederim
2minnosannesi tesettürlü müsün
kukulii87 evet❤️
perimasali802_ salı günü doktordan sonra gidicem bakalım
hayatsevinceguzell yeni yasin mutluluk getirsin güzel kombin ama bizimkiler bni lincler😅 o pantolonla aciklara daha çok yakıştırıyorum kardesimde giyiyor❤️
2minnosannesi tesettürlü müsün canım
2minnosannesi boyun kaç bilmiyorum ama ben 170 im be etekle giydiğim zamanlar çok az uzun olduğunu düşünüyorum pantolonla gideceksen o ayrı tabi ama etekle giyeceksen şu an crop blazerler var bence tatlı duruyorlar eğer tarzını yansıtıyorsa yakistiriyorsan giyebilirsin fotom yok olsa atardım sana haki blazer almıştım milladan öneririm
hayatsevinceguzell ewet askm ❤️
kukulii87 bakayım bj
ayazz hangi site bide güvenilir mi
2minnosannesi evet kendim alışveriş yaptım bizzat uygun ve kaliteli site değil uygulama pazarium