Yüce mevlam kimisine bol bol veriyor (bana)
kimisine arattırıyor. Keşke sana vermem mümkün olsa bütün masraflar benden 😂
Kilo almak istiyorum!!!!
Umutefemoom napıcaz böyle
Umutefemoom 46 ile hamile kaldım 62 ile doğurdum şuan 48 im gram yağ yok neyseki orantılı vücudum kötü durmuyor ama biraz alsam iyi olurdu😌
Savasedefff valla bilmiyorum yeme problemimde yok ne bulsam yiyorum ama vücut yağ yapmio😂😂😂
Umutefemoom aynı benimde öyle yiyorum ama alamıyorum 🤣 herkes diyor yaşın ilerlesin alırsın
deleted1 ay sende alamıyosun dimi 😄
deleted1 benimde vücudum öyle kötü durmuyor ama biraz daha kilo alsam iyi olur tabi bazen giydiğim yakısmadığını düsünüyorum
Savasedefff hamilelikte 62 oldum verdim ,malesef ben de alamıyorum kilo
deleted1 malesef benimde öyle
Teyzem de asırı zayıftı ne yaptıysa olmadı sonra surup gibi bisey almıştı eczaneden kilo aldı ama tabi ne kadar saglıklı bilemem 🤷🏻♀️
Savasedefff ay bende 52 kiloyum bende kilo almak istiyorum ama nafile çok iyi anlıyorum seni ne yesem alamıyorum herseyi denedim yok😢
Diyalloa gerçekten artık canımı sıktı kim görse ay nekadar zayıfsın diyor boyum kısa da değil uzun biraz zayıf duruyorum oyüzden valla cok bunaldım insanların zayıfsın demesinden
Rouge işe yarıyorsa bizde kullanalım ya
Savasedefff işe yaradı ama sonucta ilaç yani onu unutmamak lazım kilo aldı ve bıraktı kullanmayı
Rouge daha sağlıklı bi yöntem beslenmek fakat biz beslenerek alamıyoruz oyüzden takviye malesef şart
Sipraktin iştah açar ben çok kullandım çok yaradı. ilk hafta sersem sersem gezersin uyku hali olur sonra bünye alışıyor yiyosun içiyorsun doymuyorsun..