birbebekbirkedi Kızlar ben çok ince biz çizgi görüyorum sizce öyle mi. Adetim 5 gün var. Bir yanlışlık oldu eşimle sanırım yine 😂 ama yanlış olabilir değil mi test
birbebekbirkedi Adet olucak gibi aşırı bir kramp var. İlaç kullanıcam antidepresan ama şuan cesaret edemiyorum bu testten dolayı.
birbebekbirkedi perimasali802_ deme görme demeeee ilk kızımda direkt yaptın sen yaptın diye kalktım ayağa şimdi yine kalkmıştım bana böyle kalkmak yaramıyo 😂
birbebekbirkedi perimasali802_ ilacı 1 aydır içmiyorum bitmişti doktora gitmemiştim içimden içesim gelmedi garip şekilde ama artık yine ağlama durumum başladı alıyım başlıyım geri ilaca dicektşm ama önce test yapıyım dedim
birbebekbirkedi Bahtsizbedevi_ adete 5 gün olduğu için mi böyle ki çok korkuyorum ne yapıcam ben ama karnım aşırı ağrıyo sanki adet olcak gibi
Bahtsizbedevi_ birbebekbirkedi erken gebelik testinde adetin geçmesine gerek yok varsa adet geçmedende böyle çok çok silik çizgi çıkar kasık karın ağrında bebek ve Rahim büyümeye başladığı için ağrı yapar bel ağrısıda olur zamanla
lillyrosemom birbebekbirkedi benimde adetime 5 gün var bugün antidepresan verdi doktor kontrolünden çıktım kan verdim beta hcg yükselmişti ondan cesaret edemedim içmeye normalde iyi değilim ruhen ama gebelik oluyor herhalde yükselmesini beklicem
birbebekbirkedi lillyrosemom bende hiç iyi değilim hangi antidepresanı verdi benim kullandığım iyi geliyordu bana
birbebekbirkedi asyarana Aldım test ama cesaret edemiyorum çünkü bebek beklemiyordum daha bebeğim 16 aylık ve çok zor bir bebek beyaz akıntım var baya
birbebekbirkedi ayazz çok korkuyorum ben. Birde şuan kaynanam gildeyim 😂 eşime de demedim daha 😂 kız birde adet günüme var ve çok düzensiz adet olurum polikist im var