lillyrosemom birbebekbirkedi benimde adetime 5 gün var bugün antidepresan verdi doktor kontrolünden çıktım kan verdim beta hcg yükselmişti ondan cesaret edemedim içmeye normalde iyi değilim ruhen ama gebelik oluyor herhalde yükselmesini beklicem
birbebekbirkedi lillyrosemom bende hiç iyi değilim hangi antidepresanı verdi benim kullandığım iyi geliyordu bana
Bahtsizbedevi_ birbebekbirkedi erken gebelik testinde adetin geçmesine gerek yok varsa adet geçmedende böyle çok çok silik çizgi çıkar kasık karın ağrında bebek ve Rahim büyümeye başladığı için ağrı yapar bel ağrısıda olur zamanla
birbebekbirkedi asyarana Aldım test ama cesaret edemiyorum çünkü bebek beklemiyordum daha bebeğim 16 aylık ve çok zor bir bebek beyaz akıntım var baya
birbebekbirkedi ayazz çok korkuyorum ben. Birde şuan kaynanam gildeyim 😂 eşime de demedim daha 😂 kız birde adet günüme var ve çok düzensiz adet olurum polikist im var
birbebekbirkedi asyarana yapıcam aşko yarın şimdi bebek yanımda uyuyor kalksam mızmızlancak 😂 zaten kaynana gildeyim hiç rahat hissetmiyorum
lgrth birbebekbirkedi birkaç gün geçsin kaset test yap bunların hata payı çok yüksek oluyor gönlünce olsun 🙂