• +18
  • Gerdek geceniz nasıl geçti peridelerim🔥💋

Gamzekck seviyorum bekarkendw seviyordum ama çok peşinden koşturdu bende tam sogumusken istemeye geldi hiç bı düşüncemi almadan ailem verdi direk o yüzden çok zorlandım hamileliğimde de çok zorlandm ama şuan alıştım

dertetmempertederim vururdular bekle dediler ama ben bayılcak dereceye gelmiştim ee 1 ay içinde söz nişan düşün oldu ve ailemde hergun kavga hergun tartışmaydi düğün sabahı bile yalvarmistm ama boşaydu uzuntudn kahraoldm canıma kiyacaktm en son ama hamile kalmıştım iyiki kalmışım:( tek yaşama sevincim bebeğim oldu

heln peki kan gelmedi diye eşinden ve ailesinden psikolojik şiddet gördün mü çok zor olmuştur senin için her kızdan kan gelecek diye bir kural mi var ya

• heln bunu yanıtladı.

heln çok üzüldüm adına bundan sonra ömrün güzel neşeli sağlıklı dilediğin gibi geçsin insallah🤲💓🌹

• heln bunu yanıtladı.
        • heln bunu beğendi.

Gamzekck kan gelmedi ama parmağımı kesip damlattm çünkü ben sabah uyandığımda görümcem eltilerim kan nerde kan nerde diyip sordular ztn bende kulodmu göstermiştm ömür boyu onların laflarını cekmektense öyle yapmak daha mantıkli geldi bana

ayazz inşallah canım hepimizn

heln yuh ya yuh eltilerine noluyor gorumcene noluyor bu kadar meraklı olduğunuzu bilseydim gece odaya cagirirdim sizide derdim ben akraba cidden terör

heln peki eşin bir şey dedi mi

• heln bunu yanıtladı.

Gamzekck hahaha bide görümcem sadece bu kadar mı kan geldi diye sormuştu ama 3. Gününde kan gelmişti ilişkiden sonra

heln ne bekliyon şelale mi aq bunlar çok bakmış sanırım bu kadar bilmiş konuşuyorlar

• heln bunu yanıtladı.
                    • heln bunu beğendi.

lgrth hayır eşime de sabah bak kan gelmiş diye gosterdim ylan söylemek zorunda kaldım çünkü hiç bı sevisme hiç bı dokunma olmadan direk icime koydu ve neden kan gelmiyor diye sorup duruyordu feneri de açıp bakıyordu mecbur kalmıştım ama 3. Günde gelmişti kendiliginden

Gamzekck işte düşüncesiz insanlar şelale gibi akmasını bekliyor herhalde ne bileyim bide bana soruyor sabah hiç zorlanmadin mi hiç ilişkiye girmiş gibi bı halin de yok diyip durdu slk karı dedim canım acıyor ama napim belli mi ediym ayıp sonuçta dedim

heln bir carpican elinin tersiyle senide yolasim geldi bir ağızlarının payını vermemissin ah ben olucaktim orada benim kaynanam geldi düğün sabahi yemek ayran falan getirmiş kaynanam yalandan yani gelmiş girebilir miyiz dediler ben de tabi buyrun dedim bir saat oturdu kalkmadi neyse bskisiyoruz çay da yok olsa demlerdim falan dedim yok gerek yok dedi sonra evine gitti iki üç gün sonra tekrar gelip aslında ben senden çarşaf istemek için gelmiştim o gün dedi iyiki istemedin isteseydin seni evden kovardim dedim

• heln bunu yanıtladı.

Gamzekck yani ne diyim onlara onlar ilişki olmicagini düşündüler bende bu halde giremem ztn demiştim sabah geldiklerinde oldu mu diye sordular oldu dedim göstermek zorunda kalmıştım kaynanama da söylemişlerdi girmişler gördük diye bidaha da konusunu acmadilar zaten onların rezaleti ne diyebilirim ki o utançla o stresle o üzüntüyle aslında psikolojim alt üstü hersey bı anda olduğu için..

heln haklısın Bir yandan da o anki psikolojin sana bunu yaptırmış, inşallah çok daha mutlu olursun onlardan uzak 🤭💕

• heln bunu yanıtladı.