Gerdek geceniz nasıl geçti peridelerim🔥💋
dertetmempertederim vururdular bekle dediler ama ben bayılcak dereceye gelmiştim ee 1 ay içinde söz nişan düşün oldu ve ailemde hergun kavga hergun tartışmaydi düğün sabahı bile yalvarmistm ama boşaydu uzuntudn kahraoldm canıma kiyacaktm en son ama hamile kalmıştım iyiki kalmışım:( tek yaşama sevincim bebeğim oldu
heln artık çok mutlu ol bebeğinle inşallah 😍💞
dertetmempertederim amin inşallah herkes mutlu olsun çünkü herkes hak ediyor
heln inşallah canım benim 💞
heln bir carpican elinin tersiyle senide yolasim geldi bir ağızlarının payını vermemissin ah ben olucaktim orada benim kaynanam geldi düğün sabahi yemek ayran falan getirmiş kaynanam yalandan yani gelmiş girebilir miyiz dediler ben de tabi buyrun dedim bir saat oturdu kalkmadi neyse bskisiyoruz çay da yok olsa demlerdim falan dedim yok gerek yok dedi sonra evine gitti iki üç gün sonra tekrar gelip aslında ben senden çarşaf istemek için gelmiştim o gün dedi iyiki istemedin isteseydin seni evden kovardim dedim
Gamzekck yani ne diyim onlara onlar ilişki olmicagini düşündüler bende bu halde giremem ztn demiştim sabah geldiklerinde oldu mu diye sordular oldu dedim göstermek zorunda kalmıştım kaynanama da söylemişlerdi girmişler gördük diye bidaha da konusunu acmadilar zaten onların rezaleti ne diyebilirim ki o utançla o stresle o üzüntüyle aslında psikolojim alt üstü hersey bı anda olduğu için..