zarifhanim Biyiklim Çok geçmiş olsun, benim kızımda da böbrek taşı sebebiyle aynı şikayeti çok yaşıyor. Bol su içirmek gerekiyor. Evet, tam merak dönemi. Ve merakını ebeveyn tarafından giderirse başka kaynağa ihtiyaç duymaz ☺️
Biyiklim zarifhanim kesinlikle öyle bizden bilmeli herşeyi. Böbreğine geçen hafta baktırdım temiz çıktı ama neden bu kadar enfeksiyon kaptığıni doktor da şaşırıyor. Bol su içiriyorum bu sefer sodyum mu ne o fazla oluyor suyu azaltmami söylediler bi yandan içir bi yanda nasıl azaltacam bilmiyorum 🙂
Biyiklim uzmanprf kızım bu aralar bana arkadaşım diyor arkadaşım oyun oynayalım diyor ilk başta bişey demedim kırılmasın diye ama baktım sürekli arkadaşım diyir anne demiyo artık dedim ben senin annenim arkadaşın değilim ilk başta annenim sonra arkadaşınım dedim bana anne de dedim ve bu aralar dudaktan da öpmek istiyor beni halbuki ben hiç öpmüyorum onu dudaktan doğru düzgün yanaktan bile öpmüyorum hassas teni var diye eşim kızımın yanında yapıyo uyarıyorum eşimi asla anlamıyor nerden bilecek diyir ve dediğiniz gibi eşim kızını çok seviyor bunu poposuna vurarak özellikle gene uyarıyorum yapmaması gerektiğini söylüyorum bana gene saçmalama diyor. Bu saatten sonra sizin ve zarif hanımın dediklerini dikkate alıp uygulamaya geçeceğim çok teşekkür ediyorum size de ❤️
zarifhanim Biyiklim Sodyum suyu az tüketirse artar. Veya tuzlu şeyleri fazla yiyorsa. Su içirirken tuzu azaltarak dengeleyebilirsiniz 😊
Gamzekck Biyiklim 😂annemiz bize küçükken mamuş dedi ben hala mamuşum diyorum oraya ne bileyim öyle kalmış kafamda 😂😂
Eskobar Biyiklim kv de ayıp ayıp diye tutturdu bikaç kez söyledim ayıp değil mahrem diye sıkça yanındada tekrarlıyorum ama onunkide alışkanlık sanırım Ayıp değil mahrem ona özel biz iki buçuk yaşız ve uzun zamandan beridir söylüyorum sadece onun özeli mahremi olduğunu ve onu koruması gerektiğini daha detaylı anlatıma ileri yaşta başlamayı düşünüyorum
Biyiklim Eskobar eve bende şimdiden söylüyorum o sorduğu için bu sefer ikide bir söylüyor anne bu benim özel bölgem dün halasina gittik orda da söyledi😂bende kimse bilmesin ama dedim ikide bir söyleme bir şeyi öğrenir günlerce tekrarlar ya 🤣