tontisko midem bulanıyor hiç sevmediğim bir şey bu durumu aşamıyorum 😔
Cinsel ilişkinin daha farklı ve heyecanlı olması için öneriler
ayybisiydicemm farkli yerlerde yaptınız mı
Valla benimde bu önerilere ihtiyacım var 10 sene oldu montunun dibindeyim herhalde 😂
ayybisiydicemm İkinizds dus alıp yapın tabi ve penisten su gelince bırak😂 sonra tuzlu bi tat alırsın kusardın bana bir iki kez olmustu zor tutmustum kendimi kusmamak için ama eşim bulsa yiyecek benim köfteyi🤣
ayybisiydicemm bence ön sevişme kesinlikle bunsuz ilişki düşünemiyorum, farklı pozisyonlar deneyin birde sürekli yatak odasında yapmayın😉
bittercikolataa ön sevişme hep oluyor ama yinede farklılık yok 😂
perimasali802_ oturma odası ve yatak odası genelde
tontisko ıyyy gerçekten çok itici geliyor bana oral
Aşkım yatağınızdan çıkıp gizli yakalanma korkudu olan yerlerde ya da bir otelde deneyin emin ol faydası olacak. Ön sevişmede sorun yok demişssin ama öpüşmeyi bile ön sevişme olarak gören kadınlarımız var. Seks oyuncakları ya da rol,yahut seksi kıyafetlerle şekillendirin yoksa libidonuz sönmeye mahkum kalır
ayybisiydicemm seks oyuncakları kullanabilirsiniz yada bazen arada dışarda olabilir
perimasali802_ ben bayadir arabada yapmıyorum dnnsksjsnsjsjsjs
Gamzekck işte bu yüzden bazen evin dışında olmasi gerek 😁
perimasali802_ doğru diyorsunuz kızım şimdi uyudu dndkdkskkskskdks teklif mi ediyom yoksa parka gidelim falan diyip çıkınca mi basliyim bilemedim dndmdmsksksk
- Düzenlendi
Gamzekck he git seni çeksinler bir güzel parkta sonra haberlerde izleriz seni akıllı otur evinde 😁
perimasali802_ dmsmmsmsmsnsnsnsjs başıma yemin ederim geldi
perimasali802_ sevgiliyken arabada sevişiyorduk , bekçi geldi iki tane ben hemen üstümü giymeye çalışıyorum eşim indi arabadan kimlikleri falan verdi sonra bende indim ama üstüm basim darmadağın bir iki soru sordu gitti djskskkssksksksk
ayybisiydicemm doggy superdir