gunduzyuzlukiz evet evet bende bunu anlatmaya çalışıyordum umarım evlilikleri normal sağlıklı bir evlilik ilişkisine dönüşür yoksa kadın için ilerleyen zamanlarda bu hiç iyi bi durum değil patlak verir belki akıl sağlığı bozulur sonra adam sen değiştin der en iyisi baştan önlem alıp müdahale etmek
Herkes vibratör Dildo demiş ben gerçek alet diyorum 😀
gunduzyuzlukiz amin amin canım evet kadınlar çok şey istemediği için değeri olmuyor bence muhabbet başlığında post açtım oraya gel ordan konuşalım
gunduzyuzlukiz hayatım daha ne kadar konuşabilirim ki ben sakin konuştukça daha da yükseliyo onun seviyesine çıkmamaya çalışıyorum iyi şeyler olmaz diye bağırmadan konuş diyorum zaten bebeğim var küçük nasıl davranacağımı da bilemiyorum bakıcaz artık halbuki ne kadar sevmiştik birbirimizi
dertetmempertederim bir insanlı uzun yola çıkınca tanırsın kocanıda uzun bir yolda tanımışsın. Baskılanman senin daha çok sıçramana sebep oluyor olacak iyi ya da kötü
sanslikralice iyiydi şu aralar tek iyi olduğu konuda cinsellik diyebilirim ama istediği herhangi bişey olmadığı zaman uzak tutuyo beni kendinden bu da uzaklaştırıyo
- Düzenlendi
dertetmempertederim ben hayat olarak mutlu olmadığım adamdan zevk almam bu yüzden çok iyi performasa sahipte olsa benim gözümde bir hiçtir
gunduzyuzlukiz yani tabiki öyle canım ama iyi olduğumuz anlar tabiki var zaten o yüzden bi anda bitiremiyorum iyi davrandığı zaman kanıyorum inanıyorum hemen 😟
gunduzyuzlukiz ben onun kötü tarafını biliyorum ama o finalde görücek😊 o kadar şeye rağmen bunu yapmadım kötü bişey yapmadım şükretmeli bence öyle değil mi👌
- Düzenlendi
dertetmempertederim umarım bu final senin için daha hayırlı olur.
dertetmempertederim zaten şükür etmeli ki her yönden doyuran bir kusura bakma ama kölesi var.
sanslikralice dilerim hayatınız daha kolay daha keyifli ve sağlıklı geçsin inşallah gonlunuzdeki murada hayırlısıyla erersiniz ., o insanında rabbim ıslah edip maddi manevi sifalandirsin doğru yolu bulsun ,
gunduzyuzlukiz 🥲 maalesef o da gidicek ama hayırlısıyla bakalım
dertetmempertederim zincirlerinden başka kaybedecek bir şeyin yok tatlım.
gunduzyuzlukiz 🤗🤗🤗 çok istiyorum rahat olmak istiyorum az önce arkadaşıma gitmek istedim yine dalaştı bende şimdi anası hasta diye anasının evine yemek yapıcam 😶😬
dertetmempertederim aklıma bir şey geldi ama yemek yaparken kaynananın yemeğine yanlışlıkla bir şeyler koyulabilir. Fkfjfj
gunduzyuzlukiz hahahshaha benim aklımda başka şeyler var 😂
dertetmempertederim sus sus jhhgjgg
gunduzyuzlukiz anneannesi daha yeni öldü sen düşün eceli ne zaman gelir ki
gunduzyuzlukiz ve bu şekilde erkeklerin davranıp sonra bizi dildo ve vibratöre muhtaç edip mutlu olduğumuzu sanmamız daha çok acı neyse vibratöre özgürlük
sanslikralice şimdi yazdıklarınızı okudum da aynı şeyleri yaşıyorum bn de 9 aydr evliyim sürekli iftira atıyor bana onunla bir misafirliğe gittiğimizde eve gelince bana neden ordaki 15 yaşındaki çocuğa bakıyordun diyor arabada gidince insanlara tip tip bakma diyor hareket eden arabada nasıl bakabilirim kapının önüne çıkmama izin vermiyor isteğim hiçbirşey ı giyemiyorum saçımı düzleştirince kime süsleniyor syn diyor hep kavga ediyoruz çünkü bütün bunlara alışamıyorum ya AVM gittik bn bir reyona bakıyordum tanımaığım bir adam çocuğunun elinden tutmuş bnmle aynı reyona bakıyor diye bnmle kavga etmişti bıktım artık boşanmaya çok korkuyorum çünkü doğuluyuz ailemde arkamda durmaz napmam lazım bilmiyorum nasıl boşandınız siz