perimasali802_ Biyiklim cok tatli güzel duruyor güle güle giyin yakışır da sana Biz daha alışveriş yapmadık düğünde var kararsızım bakalim
lgrth Biyiklim bende bu renk bir şey gördüm hoşuma gitti de giyecek fizik yok şuan 😂 bayılıyorum böyle renklere 😂
Biyiklim perimasali802_ teşekkür ederim canım bende çok beğendim duruşunu inşallah bende de öyle durur 😅ay ne güzel düğün mü var bak sende kendine çok güzel abiyeler elbiseler var
lgrth perimasali802_ bende lila desenli olanı bir düğüne almıştım farklıydı herkes içinde 😂alttaki maviye de göz koydum bakalım😂
Biyiklim lgrth bi doğur acısını çıkarırsın 😂en sevdiğim renklerden mor cesaret etmiyordum almak için evlenip anne oldum diye ne alakaysa🤣artık kendimi tarzımı yenileme zamanım geldi 😂
perimasali802_ Biyiklim güvenemiyorum ya biraz tırsıyorum Sanki iyi cikmazsa Mağazalara bakicam ama oda çok pahali iki saat icin o kadar para vermekte istemiyorum bakalım
lgrth Biyiklim inşallah kız şimdiden favoriliyorum sonrası için 😂😂 bana da çok rahatlık geldi doğumdan sonra hep eşofman terlik 🤣 şimdi kızım olacak Allah’ın izniyle biraz özenli olmak istiyorum 😂
Biyiklim perimasali802_ pazarium sitesi çok iyi herşeyi ordan alırım kaliteli ve uygun bak istersen canım
TombulHatun perimasali802_ peri yeşil güzel 😀 ben modaselvimden bir kaç tane abiye aldım kaç sene geçti hala duruyorlar memnunum abiyelerinden
2minnosannesi perimasali802_ aşkım düğün yakınlığına bağlı ama eski model bunlar daha güzelleri var 🤤
2minnosannesi perimasali802_ alacaksanda yeşili al o çok güzel instada yusem tesettür var bn ordan alıyorum abiyeleri hem çok şık hemde kaliteli
perimasali802_ Biyiklim ben zaten öyle abartı giyemiyorum eskiden olsa giyerdim ama yok ya bide esimin tarafi zaten hiç giymem 😂😂
perimasali802_ Biyiklim iste bnde korkuyorum ya 😅 Mağazalara bakacağım aklima ve parama yatarsa aldım yatmazsa mejbur merveden alacağım