Bayramlıklari görelim mi 😇
egce yok yok kapalıyım çok kişi beni açık sanıyordu
TombulHatun gerçekten kapalı
Cicekliperde siyah bluz çok güzel ve rahat ben her rengini aldım kendime ama onun kolu bol olanı da var etek üstüne sade giyecekseniz ev gezmelerinde falan çok şık duruyor bundansa kol detayı olduğu için
Gamzekck ben ilk defa aldım. Aklıma başka alacak bir şey gelmediğinden. Bir de sweat aldım. Belki spor bi kombine de çevirebilirim. Daha gelmediği için denemedim. Bluz kesinlikle çok rahat lakin ben onu üzerime bir şey giymeden giyemem.
Cicekliperde bende ceketle veya kabanla falan giymeden çıkmıyorum ama ev oturmaları da kadın kadına olduğunda bunun bol kollusu çok şık duruyor 🌻
Gamzekck alışabilirsem bluz olayına bol kollusunu da alırım
Cicekliperde tescilli 😂
- Düzenlendi
Cicekliperde senin blazer ceketi görünce bnmde buna benzer var dedim ama beli büzgülü nasıl kombinleyeyim bı destek verebilir misiniz 🙂 bunun grisi kül gri
2minnosannesi ben genelde koyu renkler giyiyorum o yüzden griyi siyahla kombinledim de. Renkli kombin istiyorsan griye Çağla yeşili de çok yakışır.
Önü bu şekilde duracaksa ceketin etekle tercih etmezdim. Ya kremle ya siyahla kombinlerdim. İspanyol paça pantolon (krem) içine badi(krem) seçerdim. Altına hafif topuklu ayakkabı giyerdim. Ceket patlasın isterdim. Çünkü bu model ceket ben de yok ama beğeniyorum. Tabi canım ben biraz topluyum o yüzden genelde hatları kapatmaya çalışıyorum. Fizik de önemli tabi
Cicekliperde ben yüne de siyahla kombin ederdim😂😂