Biyiklim zaten günlük dışarda giyilecek bir elbise değil ki 😅 komple şifon değil tamamen krep göğüs kısmında da bir kat şifon pilise var birgün giyerim diye alır koyarım dolaba ben bunu illaki evlenen biri olur 😅

lgrth attığın elbise zaten günlük değil benim dediğim şifon kumaş çok sıcak terletir yazın o yüzden tercih etmem. Düğünlük için bulundur dolabında tabi 😅

Cicekliperde siyah bluz çok güzel ve rahat ben her rengini aldım kendime ama onun kolu bol olanı da var etek üstüne sade giyecekseniz ev gezmelerinde falan çok şık duruyor bundansa kol detayı olduğu için

Gamzekck ben ilk defa aldım. Aklıma başka alacak bir şey gelmediğinden. Bir de sweat aldım. Belki spor bi kombine de çevirebilirim. Daha gelmediği için denemedim. Bluz kesinlikle çok rahat lakin ben onu üzerime bir şey giymeden giyemem.

Cicekliperde bende ceketle veya kabanla falan giymeden çıkmıyorum ama ev oturmaları da kadın kadına olduğunda bunun bol kollusu çok şık duruyor 🌻

Biyiklim bayramları o kadar sevmiyorum ki asla bişe alacağımı düşünmüyorum normalde süslü püslü gederim bayramda mal gibi 😂

lolopoo gezmek için alıyorum ya denize gideriz belki yoksa bayram için değil gezide güzel olmam için 😂

Biyiklim siz alın aldırın şıkır şıkır gezin bebeğim bütün bacılarıma güzell olmak alımlı olmak mutlu olmak yakışırr 💓💓🥰🥰

2minnosannesi

2minnosannesi ben genelde koyu renkler giyiyorum o yüzden griyi siyahla kombinledim de. Renkli kombin istiyorsan griye Çağla yeşili de çok yakışır.
                  Önü bu şekilde duracaksa ceketin etekle tercih etmezdim. Ya kremle ya siyahla kombinlerdim. İspanyol paça pantolon (krem) içine badi(krem) seçerdim. Altına hafif topuklu ayakkabı giyerdim. Ceket patlasın isterdim. Çünkü bu model ceket ben de yok ama beğeniyorum. Tabi canım ben biraz topluyum o yüzden genelde hatları kapatmaya çalışıyorum. Fizik de önemli tabi

lolopoo kesinlikle öyle hepimiz güzeliz çiçek gibiyiz 🥰❤️💕