Eskobar Gamzekck kesinlikle bilmiyorum bakıyorum millet 27 yaşında bekar ben yerimden kıpırdayamıyorum iyiki diyorum ama bi yanım bi çöküşte
HurremSultan Bubenimoykumm iyiyim elhamdülillah çok şükür. Büyüdüler ya buyumezlermiiii kocaman oldular valla kizzz
HurremSultan lanjalee ayy özlemişim sizi kizzzz hep aklıma geliyor tam bugün gircem diyorum unutuyorum🥲🤍 siz nasilsiniz iyi misiniz
lanjalee Bubenimoykumm iyiyim öyküm sen nasılsın , ay sallan yuvarlan gidiyo valla ya çok yorucu geliyo bana bu sıralar herşey günler yetmiyor nasıl akşam oluyo anlamıyorum bi bakıyorum hiç dinlenmeden akşam olmuş 🫢😅 senin nasıl gidiyo
lanjalee HurremSultan bizde seni özledik yerin belli oluyordu valla , iyiyiz ya aynı bıraktığın gibi desem abartmış olmam hiç bi değişiklik yok çünkü 😁
HurremSultan Bubenimoykumm valla öyle oldu. Dediğim gibi şimdi totom yer görmüyor sanki 😃😃🙊 sende ne var ne yok aşkım
Bubenimoykumm HurremSultan @lanjalee ne eksik ne fazla aynıyım yavrum benim totomda yer görmüyor. Bütün gün topla süpür pişir taşı iki çocuklu hayat zor bir an evvel büyüse iki numaram da. Bir numaram kurtardı kendini 😇ilkokul mezuniyetimiz vardı
HurremSultan lanjalee ben taşındım sonunda. Bodrum kattaki bir eve taşındığım için bu kadar mutlu olacağımı hiç düşünmezdim 😂😂 bende çok şeyler değişti ama yazarım bı ara🤓🤓🤓
lanjalee Bubenimoykumm oy maşallah nice mezuniyetlerini göresin balım benim 🥰 valla gün yetmiyo nasıl sabah oluyo nasıl gece oluyo hiç bilmiyorum, sonuçta da farklı bişey yok he hep aynı şeyler dediğin gibi sil süpür topla yıka pişir , bunlardan ibaret
HurremSultan Bubenimoykumm maşallah suphanallah 🧿 üniversite mezunu olduğu günleri de göstersin rabbim🎀