lanjalee Moonlight_ moonimmm ben buralardayım ara ara geliyorum ya eskisi gibi çok girmiyorum , bilmem 🥰 nasılsın bebişim
Moonlight_ lanjalee niye yaaa girsene🥺 Ben cok iyiyim cok sükür artik daha cok kendime zaman ayirabiliyorum enerjimide baya etkiledi bu durum💃🏻🤣 sen nasilsin bakalim?🌸
lanjalee Bubenimoykumm tabi çok şükür öyküm 🙃 zaten kafam değişiklikte kaldırmıyo bakma böyle şikayet eder gibi yazdığıma 😅
lanjalee Moonlight_ darısı başıma ya kendine zaman ayırmaktan bahsettin ya bu günlerde kanayan yaram resmen 🥹 aşırı yorgun hissediyorum moonim ya hiç boş durmuyorum desem inanır mısın atom karınca gibiyim bu günlerde 😅
kleopatranizzz Oluyorumanlasana Ay noldu nolduu hemen anlatt korkma artık kleon burada @etoile ile seni üzmüşler anlaşılan 😡
Oluyorumanlasana kleopatranizzz o da yok zaten napicam bilmiyorum 🥹 sizin yokluğunz beni çok etkiledi bende hamile 🤰🏻 kaldım 😂 nasıl oldu anlamadım
kleopatranizzz Oluyorumanlasana Yaa ciddi misinn senin adına çok sevindim nasılsınız peki nasıl gidiyor ne kadarlıkk 🥰
lanjalee kleopatranizzz hangi konu , bebiş konusu mu ? Hamile misin Kleoğğ hayırlı olsun sağlıkla gelsin teyzesinin balı gülü hahahh 🤪😂 (sana hamile kalma enerjileri yolluyorum burdan)