kleopatranizzz Moonlight_ Etom beni unutmamış ben yokken heryerde ama heryerde benden bahsetmiş ah aşkım eto 😍🤍
Oluyorumanlasana kleopatranizzz bana diyene bak 😂 arka çıksın diye bir ben bir eto bir moni gözlerimin önünde Behlüle döndün kleo
kleopatranizzz Oluyorumanlasana Sana aşk olsun varya askkk olsuuun simdi daha iyi anlıyorum ne kadar sadık bir kleo olduğumuuu başından beri etocugum ve ben vardık sende bizimle olur gibi oldun ve sonra gittin ona rağmen ellerinden tutmak istemiştim 😓
Oluyorumanlasana kleopatranizzz kleeeeoo ahahahahahaaaa hamileyim ben biliyor musn bu gebeş kadını üzüyorsun farkında mısın
kleopatranizzz Oluyorumanlasana o değil hamileliğini bize bu kadar kullanıyorsan enişteye başarılar 🫱😅
Oluyorumanlasana kleopatranizzz gecen isyan etti yeter bende hamileyim üstüme gelme diye düşünebiliyor musunuz 😂😂❤️
lanjalee Moonlight_ darısı başıma ya kendine zaman ayırmaktan bahsettin ya bu günlerde kanayan yaram resmen 🥹 aşırı yorgun hissediyorum moonim ya hiç boş durmuyorum desem inanır mısın atom karınca gibiyim bu günlerde 😅
lanjalee kleopatranizzz hangi konu , bebiş konusu mu ? Hamile misin Kleoğğ hayırlı olsun sağlıkla gelsin teyzesinin balı gülü hahahh 🤪😂 (sana hamile kalma enerjileri yolluyorum burdan)
lanjalee Oluyorumanlasana ben çok mübarek bi insanımdır ama unutma bak , başına gelir bi gün 😜 (hangi alay konusu onu da hatırlamıyorum ama olsun) 😂