Zamansiz_ Oluyorumanlasana ahh cicegim senide hiç goremiyorum gerci pekte girdigim yok 🤷🏻♀️ nasilsin
lanjalee Moonlight_ yaaa duygulanırım ben böyle cümleler kurarsan 🥹 şahsen bende seni çok seviyorum , ötekileri bilmem 😁😜
lanjalee Oluyorumanlasana Sevil neşelen , sevme yanarsın nı nı nımm 😁 canımsınız ya bayadır konuşmadık özlemişim bende valla ❤️
lanjalee kleopatranizzz benim dostluğum çok iyidir ama kleoğ söyliyim 🥰😅 düşmanlık etmem zaten , arafta kaldık seninle 🙃
kleopatranizzz lanjalee( Bana kleoğ demeni bile özlemişim yahu ) arafta kalsak ? Ben eski düşmanlarla dost olmaya yeltenince @etoile aldatıyormuşum gibi hissediyorum çünkü 🤣🤣
Oluyorumanlasana lanjalee bir gittik hep beraber bir geldik hep beraber ne oluyoruz bakalım 😂 nerelerdeydinz bir ben dolu geldim 🤰🏻 eli boş gelmişsnz😂
lanjalee Zamansiz_ yolunda balım çok şükür iyiyiz , Allah bugünlerimizi aratmasın (kv kp memlekette tüm meydanlar bana kalmış gibi hissediyorum) 😂😅
etoile kleopatranizzz oysa ben kimseye gönlümü açmadım. Sen yoksun diye yazmadım bile. Herkese mesafemi korudum. Bi ara @lgrth kayacak gibi olacaktım çok şükür sana sadık oldum 😜
Zamansiz_ Oluyorumanlasana canim benim cok sagol❤️🌸 30 yas yaklastikca derin bi hissizlik baslamis sanirim onceden beni sevindiren veya kiran seyler artik hic etkilemiyor bu iyi bsy mi bilemedim o yuzden saldim zamana❤️🌸