etoile lanjalee ben aslında yogummm😜 jalemm valla yoğunum yani çok değişik bir trafigim var. Yani uyumaya zamanım yok desem yeridir. Hep bir tempodayimm. İş desen iş değil sosyal aktivite konusunda level atlatimm yerimde duramıyorum.
lanjalee etoile yaz olunca böyle oluyo galiba bende öyleyim , her gün bişey var kış boyu antisosyal takıldım yazın da yerimde duramıyorum normal bişey demek ki 🙃😅
etoile lgrth ayyy maşallah Allah analı babalı büyütsün. Kız mı erkek mi? Kaç aylık oldu bebiş. Sen nasılsın bu arada. Sağlığın ve lohusalık iyi geçiyordur umarım🥰
lgrth etoile bir haftaya dört aylık olacak dünya güzeli çiçeğim 🫠🫠yoğun dönemleri geçtik şükür şuan kendime odaklıyım zayıflamaya çalışıyorum 😅
kleopatranizzz etoile hayat kalitemi çok düşürmeye başladı etom o yapılan işlem de fayda etmedi dua istiyorum sizlerden
etoile lanjalee bı ara baya sıcaktı ama kısa sürdü o sıcak şimdi havalar iyi ben baya memnunum havalardan
lanjalee etoile evet özellikle iki gündür hava mis , böyle olsa güzel de o aşırı sıcaklarda infilak edecem sandım 🫢😅