Minikkkk O isteği sen kendin yaratacaksın canim. Mum ışığı güzel koku ve nasıl zevk almak istiyorsan kocani öyle doğru bir şekilde yönlendirerek. Tabiki önce kendi kendine mastürbasyon la dene. Naçizane tavsiyem
Frenchoje YeniGeldim bende 5 senelik evliyim. Olmasa daha güzel olur kafasındaydım hep 🤷🏼♀️ Şuan evliliğimde bazı sıkıntılarım var, eğer aşabilirsek bu sıkıntıları bir kahve söyledi buradaki kızlar bana onu içip denemek istiyorum.
Nietzsche Frenchoje öğğk tadı iğrenç acı bişey o kajihve . Aynısından bahsedyorsak . Çikolata deneyeblrsin
deleted_4033 YeniGeldim genel olarak hep bekarken de istekliydim evliyken de mesela sexy kıyafetler giy kendini sexy gör evde güzel danslar felan et vücudun la oyna dokun cinselliği hayatının bir parçası olarak kabullen istek artacaktır ☺️
Su123 YeniGeldim bende 3 senedir evliyim ayni sorun bende de var bi kere isteyen taraf hic olmadim. Belki 3 sene boyunca hic zevk almadığım ve orgazm olmadigim icinde olabilir
Melsa Kizlar vallahi bende de o sorun var 3 senedir evliyim esimle surekli tartismamiz oluyor bu yuzden
Birdelimisali Bende 3 senelik evliyim ama bu foruma girdigimden beri butun cinsel hayatimiz degisti hersry benim elimdeymis onu anladim kendjme çeki düzen verdim boyle daha mutluyuz cok şükür
Panda Nietzsche Olivetti yazdığı 48 hoursdu sanırım onlar farklı farklımı bizde baktım fiyat biraz pahalı🙄
Nietzsche Frenchoje kötü kötü 😂😂acı tuvalet suyu gibi 😂😂eşim olacak öküz o tatla içmişti . Ama çok etkili 😂