Alipta pişman olduğunuz neler var kadın dayanışması postu 😂
sumeyraasell dimi ya elim ayağım kolum resmen iyiki var uzun ömürlü olsunlar 😂
belladonna inşallah aminnnn
TombulHatun 😂😂benim de aklim alamadiklarimda nasıl gidicek bu hayat böyle
kizatasozu haklısınız arkadaşlarımın gazına geldim bende 😂
aynoluyonoluyo evet ama bence günlük çalışanlar için çok mantıklı benim aklımda Philips silen süpüren var ama oda nasıl bilmiyorum mielenin dik supurgesini çok duydum dayanıklılığı iyiyse onada bakayım
sanslikralice hayırlı olsun bende Bioderma bittikten sonra hemen gidip alicam iki üç tane , Bioderma bin lira iki ayda bir alamiyor insan onuda bin liraya benim cildim de kuru germedigine çok sevindim 🥰
lgrth emsaninkini hiç bilmiyorum ben karaca almıştım üç yıl önce ama aklım olsaydı karaca almazdım daha güçlü bir şey alırdım arzumunkini de çok ovuyorlar karaca alanların çoğu memnun değil hızlı bozulup çok sallaniyormus , benimki sallanıyor ama çok hafiften yani ama işimi çok güzel görüyor , ama keşke biraz daha hacmi büyük olanlardan alsaydım en azından iki hamurluk yaptığımda daha rahat ederdim benimki bir hamuru tek alıyor fazlasını almıyor çok fazla misafir geldiğinde yada buzluk hazırlığı yaptığımda ayrı ayrı koymam gerekiyor makinaya
lgrth evet mutfak şefi bence çok gerekli ben airfryer falan almadım Sadece hamur yoğurma almak istedim en çok işimi onun göreceğini bildiğim için karacadan çok çok memnunum ama dediğim gibi keşke hacmi büyük olanı alsaydım dahada memnun olabilirdim , iyi şeyler çok pahalı o yüzden karacaya bir şans verebilirsiniz ama 1500 waat almayın ondan kimse memnun değil watt ne kadar yüksekse memnuniyette o kadar yüksek oluyor
lgrth yani düşünün misafiriniz geliyor poğaça hamurunu onun içinde hazırlayıp çalıştırıyorum o yogururken bende tatlı yapmaya geçiyorum kolum da yorulmuyor vaktim de bana kalıyor e poğaça hamuru da ne kadar yogurulursa o kadar güzel oluyor o yüzden hem vaktim bana kalıyor hemde kolum yorulmuyor
Gamzekck Philips öneriyorlar @Zamansiz_ kullanıyordu
perimasali802_ bende ya Philips ya Braun dedim Philips otomatik atisliymis @Zamansiz_
Gamzekck kocam 😂😂arkadaş kim ne derse desin bekarlık daha güzel ya ben evlendim siz evlenmeyin