dertetmempertederim yaa 😂😂bende eşimin ailesi diyim tencere kapak olsun
Alipta pişman olduğunuz neler var kadın dayanışması postu 😂
Gamzekck kocayı alana onlar otomatik geliyo zaten Rabbim uzak etsin artık
dertetmempertederim 😂😂amin
Gamzekck ya bi sahur hazırla dedim kalk diyorum yatıyo kalk diyorum yatıyo sabah beri halim yok 1 gün dinlenmek suç mu aradan 1 saat geçti hala hiç bişe yapmadı ben ona diyorum o bana en son sinirle ben kalktım o da kalktı yaptık bişeler azıcık yedim gittim azıcık dediğim resmen açım ve brbek emziriyorum ne gerek car bunlara kalkıp yapsan ölürmüsün demi yapacağı bitane patates kızartması çay zaten vardı eşimi aşırı çok seviyorum ama bazen gerçekten pişman ediyorlar hala sinirden uyuyamadım.
@Gamzekck kesinlikle katılıyorum aynı fikirdeyiz hamur yoğurma makinasını iyiki almışım 😁
Gamzekck
Pişik zor oluyormuş ya hem bebeğe hem anneye..
Tedbir alman iyi olmuş. İnşallah bu bebeğin de hiç pişik yaşamazsınız.
Gamzekck aldıkarımdan pişman değilim aklım hala alamadıklarım da 😂😂
Gamzekck koreca ydi sanirim
markanin adi o zaten çakma ürün orjinal kore bakım ürünleri iyi gelir ama iyi araştırmak gerek
lgrth robotlar çok kullanıslı değil bence ya anneme aldık biz ama oda suan tekrar kabloluya döndü😂 birincisi süpürgeliklerin üstünü almıyor hep kalıyor orası ikinciside tez canlı biriyseniz onun 45 dk 1 saat süpürmesine dayanamazsınız😂😂aslında bende almanyadayım dyson da güzel satıyor burada ama bir miele eder mi etmez😂😂 mielenin dikeyleride var araştırabilirsiniz çekim gücü cok iyi dayanıklılığıda harika
aynoluyonoluyo evet onlar da listemde 😅 yok zaten ben gece evi toplayıp uyumadan çalıştırmak sabaha temiz eve uyanmak istiyorum diye robot aklımda şuanlık çocukla evi toplu temiz tutamıyorum 😂 şuan Siemens kullanıyorum onu miele kablolulara terfi ettirmek istiyorum 😂