Aranızda hemoroidi olan var mı kardeşim bu sorunu yaşıyor da nasıl çözüm buldunuz buna doktora gittiniz mi ağrı yapıyor mu? Dün ikimiz de saçımızı boyattık ombre uzun sürüyor biliyorsunuz, ama onun saçları uzun ve gür benden çok daha uzun sürdü kuaför sandalyesi de sertti😂 bugün sızlıyor deyip duruyor uzun süre oturunca falan hep oluyormuş söylemiyordu hiç bu sorunu aşan var mı aranızda

Kbranur65 çok geçmiş olsun🙏🏻 nasıl bir ağrı ki bu sızlıyor mu ağrıyor mu karın ağrısı gibi mi oluyor otururken falan zorlandınız mı birde nasıl geçti sadece kremle mi

peynirlimakarnaa hemoroid sürekli kendini yeniliyor malesef bnm 4 sene önce doğumda oluştu (normal doğum) memeler geçmiyor kabızlık karın ağrısı makat çatlağı hepsi mevcut bnde magnezine kullandım bı krem vardı onu kullandım fayda etmiyor sadece acıyı dindiriyor kantoron yağı sürsün oraya ve lifli gıdalar tüketmesi gerekiyor Allah yardımcısi olsun çok zor

2minnosannesi onun şuan sadece 1 tane minik belli belirsiz bi meme varmış birde işte 2 gündür baskı hissi oluyormuş ara ara o da uzun süre oturunca falan 5-10 saniyede bir zonklama olur geçiyormuş doktora gitmeli mi bu yüzden birkaç gün beklese mi acaba nolcak diye

peynirlimakarnaa evet çatlama kanama ağrı sızlama zonklama anctra diye bi ilaç vardı onu verdi başka bir ilaç daha verdi gidiyorsun senin başlangıçtir kolonoskopi istemezler namaza durur gibi duruyorsun Dr parmakla muane ediyor 5 dk bile sürmüyor daha ilerlerse ağrı şişme oluyor meme oluşmadan gidin

peynirlimakarnaa karın ağrısı rahime kadar atıyor bağırsak bu can acisndan duramadim ilaçla geçti bende utandım gitmeye baktım geçmiyor mecbur gittim kabızlık olmasın sorun yok

bossmom çok teşekkür ederim anlatayım ona durumu ya kötüleşebiliyormuş korktum

peynirlimakarnaa saol canım evet geçti çok şükür iyiyim şimdi ameliyat da zaten 15 dk falandı ama benim ki meme değildi çatlaktı ki çatlak hemoroidden bin kat daha beter

egce şimdi konuştum da canım ağrısı yokmuş artık o gün ombrede 7-8 saat oturunca oldu herhalde 😂 sadece böyle bi rahatsızlık varmış kendisi de anlatamıyor bilemiyor ne olduğunu büyük tuvaletini yaptıktan sonra birkaç dakika bi baskı hissi oluyormuş sadece onun haricinde otururken falan rahatsız olmuyormuş geçti herlade yada çok oturdupu için oldu