2minnosannesi onun şuan sadece 1 tane minik belli belirsiz bi meme varmış birde işte 2 gündür baskı hissi oluyormuş ara ara o da uzun süre oturunca falan 5-10 saniyede bir zonklama olur geçiyormuş doktora gitmeli mi bu yüzden birkaç gün beklese mi acaba nolcak diye

peynirlimakarnaa evet çatlama kanama ağrı sızlama zonklama anctra diye bi ilaç vardı onu verdi başka bir ilaç daha verdi gidiyorsun senin başlangıçtir kolonoskopi istemezler namaza durur gibi duruyorsun Dr parmakla muane ediyor 5 dk bile sürmüyor daha ilerlerse ağrı şişme oluyor meme oluşmadan gidin

peynirlimakarnaa karın ağrısı rahime kadar atıyor bağırsak bu can acisndan duramadim ilaçla geçti bende utandım gitmeye baktım geçmiyor mecbur gittim kabızlık olmasın sorun yok

bossmom çok teşekkür ederim anlatayım ona durumu ya kötüleşebiliyormuş korktum

peynirlimakarnaa saol canım evet geçti çok şükür iyiyim şimdi ameliyat da zaten 15 dk falandı ama benim ki meme değildi çatlaktı ki çatlak hemoroidden bin kat daha beter

egce şimdi konuştum da canım ağrısı yokmuş artık o gün ombrede 7-8 saat oturunca oldu herhalde 😂 sadece böyle bi rahatsızlık varmış kendisi de anlatamıyor bilemiyor ne olduğunu büyük tuvaletini yaptıktan sonra birkaç dakika bi baskı hissi oluyormuş sadece onun haricinde otururken falan rahatsız olmuyormuş geçti herlade yada çok oturdupu için oldu