Kızlar ev tipi lazer aletim var ama sadece kol ve alt bacakta fayda gördüm. Jiletle devam ediyorum pürüzsüz olsun diye tersten alıyorum ama oda aşırı sivilce yapıyor ertesi günede semsert ne yapacağımı şaşırdım. Lazere başlayacağım ama seans aralarında jilet yasak nasıl 1 ay öyle bekleyeceğim . Seans aralarında jiletle alan oldumu

minikooo hangi markayı kullanıyorsunuz ben seans aralarında jilet kullanmıyorum çünkü çıkmıyor o zamana kadar çok az çıkıyor zaten çıkmaya yakın da seansim yaklaşıyor

minikooo aydan aya gitmiyorsun zaten ne zaman çıkarsa o zaman randevunu alıp gidiyorsun yani yarım ayda bir gibi yirmi yirmi beş günde bir gibi tabi her merkez aynı değildir onu bilemem

Gamzekck buz lazerbaşlicam ama 2.3 seans gidene kadar çıkıyo ya birde özellikle ülk seansta dökülme olana kadar normal uzuyor ☹️

minikooo inanın ilk seansimdi uzadı ben çıkmaya başladığı gibi randevu alıp gittim beklemedim sizde öyle yapın beklemeyin , buz lazer özel bölgeme istedim bende ama Aleksandra dan devam ediyorum şuan tabi hamile olduğum için gitmiyorum

Gamzekck ama benimki 1 ay oldu hala kalem ucu kadar bile çıkmadığı için gidemedim

kukuliiiii ay ne güzel hızlı yanıt veriyor demekki killariniz hiç böyle olmadığı için bilmiyorum nedenini 😂ama kontrole gitseniz belki onlar bakar

Gamzekck ben 1 aydan önce olmuyor diye biliyorum ya her adet dönemi sonrası gibi ilk aylar öyle sonraki aylar sıklığını bilemiyorum

minikooo gittiğim yerde hep aynı olduğu için belkide her yer aynı değildir belki

minikooo kesinlikle seans aralarında almamalısınız. Bir de ablam eğitim aldı güzellik uzmanlığı için kesinlikle cihaz IPL cihaz olmasın. Yoksa bir kaç yıl sonra tekrar çıkar

PiTi buz diode lazerler ıpl mi acaba bilmiyorumki 😢 ya evet alınmadığını biliyorum da bikini bölgesi sıkıntı ya öyle gezmek ☹️

• PiTi bunu yanıtladı.

minikooo bi kaç seans gidersen baya toparlar eskisi gibi rahatsız etmez ama sakın aralarda vurma jilet buz lazer adı altında çok cihaz var markası ney acaba

PiTi hiç bilmiyorum canım ben hamile kalmadan önce dilan polata gidiyordum 2.3 seans gidebilmiştiö buz lazerdi tam etkisini görmeye baslamıştım dökülmeler olmuştu sonra hamile kaldım şimdi tekrar baska biyerde başlicam en çok rahatsız eden yer genital seans arasında öyle gezmek de evliyken zor ama bikaç ay idare edicem artık

• PiTi bunu yanıtladı.

minikooo aynen canım idare edeceksin artık yapacak bir şey yok zaten tam çıkarken ikinci seansın gelecek