perimasali802_ Gamzekck yün cok zahmetlidir canim biri yardim etse iyi olur sana çünkü açıp kurutup ve yine dikmen gerek özelikle el tartısı muhakkak bnce hiç kendine gurur yapma yazın annen müsait olduğunda yardim etsin yoksa bozarsin canim
perimasali802_ Gamzekck eeee o kulağına kupe takacaktin canim 😂 Gerçi artik bu zamanda kimse oyle takmıyor internet ellerinde şıp diye öğreniyorlar 😂😂😂
Gamzekck perimasali802_ internetle yün yıkaması mi olur kız 😂😂hadi oldu diyelim ben o yorganı nasıl dikicem nasıl acicam hiç bişi bilmiyorum 😂😂
perimasali802_ Gamzekck vallahi oyle gir bak cikmazsa adimda peri değil 😂 İşte yün ancak iyi bilen birisi lazim
perimasali802_ Gamzekck Gamzekck En iyi bilen sensin yardim etsin ne olacak hem hamilesin bundan daha iyi sevap mi olur
Gamzekck perimasali802_ 😂😂ben izliyim bir kaç tane bilgi sahibi olayım en azından kaynanamdan yardım istesem yardım ederse o eğer bilmiş gibi davranırım dndnsnsjsjsj
lgrth yesilisevdotunukoru hayırlısı inşallah gönlünüzce olur bizim yerler de yüksek ihtimal mayıs sonu belli olur haziran sonu da taşınırız