• Muhabbet
  • Bayram temizliği yapıldı mı 😂

Ev temizliğimi yaptım baklavamida yaptım bayramı bekliyorum pek tadı olmasada

Biyiklim böcekli ilaçlı evde sadece süpürge tutan ben 🤣 şaka maka baya batıyor bana hergün yerlere vileda geçen insan ben sadece süpürge tutmakla yetiniyorum 😳 zaten bayramda kimse gelmiyor bana bayram sonrası büyük bi temizlik beni bekliyor

sizene kimse gelmiyorsa bir şey olmaz bayramdan sonra yaparsın

serapcln şimdiden baklava erken değil mi 😂

Biyiklim kaymaz taban değil ama benim ortumde lastikli diğer halklarına takınca halıya yapışıp oturuyor asla kayma yapmıyor ama bunda sürekli her adımda kayıyor yani Allah’tan rengi örtünün renginden güzel de sermemeye değiyor gerçekten 😂

Gamzekck yün ise yikanmali yani iki sene falan ama elyaf ise bu hazir yorganlar havalandirman yeterli ve tabiki duzenli yıkanmalı ben iki sene önce elyaflarimi yikadim hepsini bu sene havalandircam misafir yorganlarini cocuklarinkini yikayacam sadece
          Çalışıyorsan sorun etme canim yorgan yikama yapan yerler var bı hali yıkamacılara sor onlar bilirler yerlerini

perimasali802_ ben hiç annemle kaynanama sormadım nasıl yapmazsin nasıl bilmezsin demesinler diye , yunumde var elyafimda elyafı nasıl yıkıyorsunuz makinaya mi atiyorsunuz direk yoksa açıyor musunuz leğene koyup mu yikiyorsunuz

Gamzekck yün sicak havalarda acilir canim bir gece soğuk yada ilik suda beklet
              Ertesi gün yün sodasi yada Arap sabunu olur bu sivi deterjanlar varya narin olanlar onlardan kullan iyice onunla yika durulama yap güneşe ver kuruduktan sonra elinle yada bir sopa ile iyicene döv biribirnden açılsin
              Elyaf ben açmıyorum balkona atıyorum leğene koyuyorum ayni bu işlemleri yapıyorum iyice durulayip hemen asıyorum ki leke yapmasin muhakkak güneş olmali yoksa iz kalir

Gamzekck yani bence bu yil yika canim
              Ve annenle konussan daha iyi olucak sonuçta sana öğretmesi onun görevi canım cekinme asla

perimasali802_ annem çalışıyor çok zor dönemden geçiyor bir de çok titizdir sorsam hicmi bişi ogrenmedin diyip azarlar 😂😂

Gamzekck eee hakli kadin yani 😂
                  Anne terliği yersin kafana sonra
                  Allah yardımcısi olsun canım 🤲

perimasali802_ valla yerim sorsam bin tane azar da yerim korkumdan hiç bişi sormuyorum ben anneme 😂😂başkalarına da sormuyorum hicbisi bilmiyo demesinler diye 😂

Gamzekck evet ben tek yapıyorum ama hepsini birgunde yapmam iki yorgan diye ayırıyorum
                      Oyle ancak çocuklar malum
                      Ama sen tek yaparsan bir tane yika derim