Gamzekck niye desinler canim sen şimdi bna sordun diye oyle mi söylemem gerekiyor olabilir yani sanki biz nasil öğrendik söyleyerek görerek canim o yüzden hiiiccc takma amannn saliver gitsin 😂
Bayram temizliği yapıldı mı 😂
perimasali802_ o zaman bir haftami alır benim belki daha fazla tek tek yaparsam 😂ama yapicam sıcaklar arttığı gibi teşekkür ederim 🥰
perimasali802_ valla akrabanın ağzı torba değil buzesin e kaynanamda ya derse annesi bişi ogretmemismi diye😂annem çok anlattı çok uğraştı ogreniyim diye ama ben hiç oralı olmadım keşke olsaydım 😂
Gamzekck kaç tane var kiz senin yani kendine güvenebiliyirsan iki tane yika canim zaten zahmetli bunun bide kurumasi var yer sıkıntılı falan filan
perimasali802_ güvenmiyorum kendime 😂😂
On tane var altısı yündu sanırım
Gamzekck eeee o kulağına kupe takacaktin canim 😂
Gerçi artik bu zamanda kimse oyle takmıyor internet ellerinde şıp diye öğreniyorlar 😂😂😂
Gamzekck yün cok zahmetlidir canim biri yardim etse iyi olur sana çünkü açıp kurutup ve yine dikmen gerek özelikle el tartısı muhakkak bnce hiç kendine gurur yapma yazın annen müsait olduğunda yardim etsin yoksa bozarsin canim
perimasali802_ internetle yün yıkaması mi olur kız 😂😂hadi oldu diyelim ben o yorganı nasıl dikicem nasıl acicam hiç bişi bilmiyorum 😂😂
perimasali802_ onun müsait olduğu tek gün akşam gece
perimasali802_ hamileligimi bahane etsem kaynanamdan yardım istesem ağrım var diye
Gamzekck vallahi oyle gir bak cikmazsa adimda peri değil 😂
İşte yün ancak iyi bilen birisi lazim
perimasali802_ 😂😂ben izliyim bir kaç tane bilgi sahibi olayım en azından kaynanamdan yardım istesem yardım ederse o eğer bilmiş gibi davranırım dndnsnsjsjsj
Gamzekck sonra çok ucma bak 😂
perimasali802_ yok yok ucarsam sen yap falan derse mal gibi kalırım ortada 😂😂😂
perimasali802_ ince halılar ya dayanılır 😄
perimasali802_ olsun sonra alttan temizlersin😂😂
yesilisevdotunukoru e ne güzel bahane olmuş sana sermemek için 😂
Biyiklim mecburen yaptım vala ev berbat olmuştu soba vs kurmuştuk da 😅