nurgndr Kizlar eşim benden telefonunu saklıyor 2 senedir evliyim yeni bu hafta böyle oldu sifresini filan degistiriyo dedim neden degsitiriyon şifreni bana diyo telefonumu eline almanı istemiyorum bişey gizliyo biliyorum ama nasıl ogrenicemmm
Medusa nurgndr Israr etme, tamam o zaman saygı duyuyorum de geri çekil. İlla ki fark etmeden senin yanında girer şifresini falan, gözlemle iyice eşini
Bahtsizbedevi_ nurgndr canım şifresini değiştirip senden gizliyosa üzülerek söylüyorum seni aldatıyodur oyüzden şifresini değiştirip senden gizliyodur
Sutlucikolati nurgndr acik açık senden bisey gizliyorum demek istemis ya kumar ya karı kız baska aciklamasi yok
Biyiklim nurgndr benim eşimde değiştirdi ben baya tepki verdim kızdım gene şifreyi söyledi bana anında şüphelenmekte haklısınız gizliden öğrenmeye çalışın şifreyi farkettirmeden
Bahtsizbedevi_ nurgndr yani canım bi erkek başka neden şifresini değişip gizlerki durduk yerde aldattığı ve yakalanmamak için şifre değişir gizler
firdevskartal nurgndr öyle deme benim şrfsz de nefret ediyordu sonra bu telefonlarda oynanan kumarları öğrenince iliğimi kemiğini kuruttuydu
Biyiklim nurgndr söylemiyorsa sizde yatakta vermeyin 😂şahsen ben öyle yaptım Tehdit ettim vermem diye 🤣
nurgndr @"lgrt lgrth valla kendi bilir görücü usulü evlendik amcamın oğlu keninde böyle birşeyi yakistiriyorsa yapsın ben sıkıldım artık