Kızlar çok fena sırtım tutuldu boynum da değil yani ne önerirsiniz kas gevşetici jel sürdük masaj da yaptım fayda etmedi daha kötü oldu
Sırt tutulması kızlar acill
Kızlar eczaneden alabileceğim bir şey var mı tavsiyeniz çıkıp alıcam hemen
Hiç bilgim yok
ay ben bunu yaşadım Allah’ım feci bir şeydi . ama acile gidipmigne yaptır
Kulunç olabilir vitamin eksikliği olabilir doktor bana öyle söylemişti bir de egzersiz yapmak şart
Fizik Tedavi doktorlarına gitmiştim 15 gün iğne tedavisi de oluyormuş az da olsa azaltıyormuş ağrısını
Sinee_ iğne yaptırınca ne kadar sürede geçti
1busraanne hergün vitamin alıyorum dün ağır poşetler taşıdım hani cidden ağırdı ve sola çok yüklendim 4 kat çıkardım eve ondan mı oldu acaba diye düşünüyorum solum daha çok tutuk😔
1busraanne yaa ne diyorsun ahh ya iğneyle geçecek bir şeydir umarım acile gidip iğne yaptırıcam yatamıyorum bile çünkü gözümden yaş geliyor artık
vahsikelebekk geçmiş olsun canım acile gidip igne yapsinlar eşim ağır işte çalışıyor ve tutulduğu an gitmek zorunda masajla ilacla geçmiyor
perimasali802_ şimdi yaptırdım canım çok sağol. Eşin ağır yük kaldırdığı için mi tutuluyor acaba çünkü ben de dün çok ağır market pazar poşetlerini tek seferde taşıdım ondan mı acaba diye düşünüyorum da.
vahsikelebekk valla iki kez yaptırdım biraz rahatladı sürekli sıcak uygulama krem idare ettim ama rahat 4 5gunu buldu
- Düzenlendi
vahsikelebekk evet canım maalesef
Hep masaj yapıyorum yok yani iğne aldi birkaç kez anca öyle gecti
Sen nasılsın şimdi
Ama dahada zorlama kendini sağlığın söz konusu
vahsikelebekk kas gevşetici iğne yemeden geçmez geçmiş olsun
Aşkim geçmiş olsun.
Kocan evde ise güzel bir masaj yaptir
vahsikelebekk Soğuk veya sıcak kompres yapabilirsiniz. Benim boynum veya sırtım tutulduğunda bir kas gevşetici içip tutulan yere sıcak su torbası koyup uzanıyorum. Gece yatarken de öyle yapıyorum. Çok sık tutulma yaşayan biri olarak en hızlı faydasını gördüğüm yöntem. İki üç defa yapın sıcak veya soğuk hangisi iyi gelirse.
Sinee_ yaa kayınvalidem az önce gitti yardıma gemişti daha eşim cuma günü gelicek napıcam bilmiyorum toparlanamazsam☹️
perimasali802_ valla haplar kremler toparlamaya çalışıyorum eğer öğleden sonra yine kötülersem sağlık ocağına gitmem gerekecek sağol canım muhtemelen benim de hemen geçmeyecek
Bubenimoykumm dün akşam yaptırdım ama bugün yine çok olmasa da tutuğum canım teşekkür ediyorum🥲
- Düzenlendi
aykirikadin çok sağol canım, değil maalesef masaj aletiyle yapıyorum ay berbat bi şey valla bebeğim olmasa oturur çekerim o acıyı ama toparlamaya çalıştıkça kötü oluyorum sanki bebeğim😔