tuccce görüşmen ne zaman canım bizede haber ver inşallah olur bankacı arkadaşlarım var tıkır tıkır giyinip gidersın bana çok tatlış geliyor 🩷

tuccce çağrı merkezinde Takım lideriyim hshdjdjdj amanın basıldık hdjdjd hangi departman senin ki .genel olarak Türkiye sigortanın oluyor
Yemek kartı metropol 9500
Haftada 2 gün izinlisin çağrı merkezi için biri hafta içi biri haftasonudur
Genel merkezden eğitimler olur bazı bölümler home ofis çağrı merkezi yine ilk bir kaç ay ofis sonra ev şeklinde dır ve vardiyalı sistem var

4 gün sonra

tuccce aynu haklar canım cumartesi pazar izinlisin fark olarak birde satış olur kredi kartı n.avans prim alıyorsun

tuccce nasıl başvuru yaptınız bilgi verebilir misiniz

mca cv bıraktık direkt başka bise olmadı

tuccce oyle leş bir Banka ama Allah sabır versin girersen işe

elsa57 bankaların hepsi aynı bence . Allah nasip ederse inşallah dua edin benim için ise ihtiyacım var

elsa57 bende şunu sorayım 2021 yılında ise girdim fakat evlilik durumundan dolayı bırakmak durumunda kaldım çıkan birinin tekrardan girmesi zor demişlerdi müdürüm dijital iletisim asistaniydim gerçekten doğru mu

mrvehl evet canım tazminat alıp çıktığın için genelde almazlar ama bu tamamen yoneticilerinin insiyatifine kalmış isterlerse alırlar ki örnekleri de vardı 😄

elsa57 o zaman zamanı gelince tekrar deneyeceğim. ..d halkla iliskiler mezunuyum o zaman lise mezunuyum simdi hem okulumu bitirdim belki iyilerine denk gelirim cidden yemek servis olayı mükemmeldi çok pişman olmuştum ciktigima gerçekten çağrı merkezi aşırı zordu ama dijital bölümü seviyordum cgercekten

mrvehl hangi bankadaydin evet yemek kartı servisi sigortası güzel yan haklar mükemmel ama çağrı merkezi çok zor ben çağrı almiyordum ekinin basindaydim tl ama bana dahi zor geliyordu

elsa57 bende çok zorlandım aşırı çağrı geldi ve gram kredi kartı kullanan biri değilim eğitim de verdiler ama çok kafam karıştı hiç benlik değildi diye çıktım ama sonradan pişman oldum

mrvehl ay tanışıyor olabiliriz o zaman o tarihlerde Takım lideri olmuştum ben çünkü 😂 şuan sistem daha zor ama o kadar fazla yeni süreç ve iş geldi ki hayırlısı