tuccce aynu haklar canım cumartesi pazar izinlisin fark olarak birde satış olur kredi kartı n.avans prim alıyorsun

tuccce nasıl başvuru yaptınız bilgi verebilir misiniz

mca cv bıraktık direkt başka bise olmadı

tuccce oyle leş bir Banka ama Allah sabır versin girersen işe

elsa57 bankaların hepsi aynı bence . Allah nasip ederse inşallah dua edin benim için ise ihtiyacım var

elsa57 bende şunu sorayım 2021 yılında ise girdim fakat evlilik durumundan dolayı bırakmak durumunda kaldım çıkan birinin tekrardan girmesi zor demişlerdi müdürüm dijital iletisim asistaniydim gerçekten doğru mu

mrvehl evet canım tazminat alıp çıktığın için genelde almazlar ama bu tamamen yoneticilerinin insiyatifine kalmış isterlerse alırlar ki örnekleri de vardı 😄

elsa57 o zaman zamanı gelince tekrar deneyeceğim. ..d halkla iliskiler mezunuyum o zaman lise mezunuyum simdi hem okulumu bitirdim belki iyilerine denk gelirim cidden yemek servis olayı mükemmeldi çok pişman olmuştum ciktigima gerçekten çağrı merkezi aşırı zordu ama dijital bölümü seviyordum cgercekten

mrvehl hangi bankadaydin evet yemek kartı servisi sigortası güzel yan haklar mükemmel ama çağrı merkezi çok zor ben çağrı almiyordum ekinin basindaydim tl ama bana dahi zor geliyordu

elsa57 bende çok zorlandım aşırı çağrı geldi ve gram kredi kartı kullanan biri değilim eğitim de verdiler ama çok kafam karıştı hiç benlik değildi diye çıktım ama sonradan pişman oldum

mrvehl ay tanışıyor olabiliriz o zaman o tarihlerde Takım lideri olmuştum ben çünkü 😂 şuan sistem daha zor ama o kadar fazla yeni süreç ve iş geldi ki hayırlısı

elsa57 vallahi dijital ekip yeni kuruluyordu o yüzden normal çağrı veriyorlardı hatta grup müdürümüz selin hanimdi sanırım ortamı falan çok iyiydi ama normal çağrılar aşırı zordu ama ekip harikaydı gerçekten tekrardan kpss denixdm olmazsa tekrar deizbank şansımı denixem ama zor diyodan yanından geçmem. D

mrvehl selin hanım hala devam ediyor ben seni net taniyorumdur 😂 destek tl olarak dijitale desteğe gidiyordum çünkü inbound çağrı geldiğinde size . Dene dene canım ortam hala güzel ama müşteriler için ayni şeyi diyemiycem😂

elsa57 cok dil döktüler gitme etme diye salak gibi dinlemedim ahhaha .d hahah görüyor musun kesin karşılaştık ama hatırlamıyorum hhahah dijital yeni yeni açılıyordu işte ilk ekiptendim ah ah zaman

mrvehl evet kesik dijital ilk açılırken iletişim merkezinden temsilci seçip dijitale ben yollamıştım muhakkak konusmusuzdir😂😂 kısmet yeniden başvur bence dene şansını selin hanıma da yazsan yardımcı olur bu arada

elsa57 selin hanım coktan unutmuştur beni ya şimdi bi kpss denicem eger olmazsa o zaman başvururum artık:)