Kizceler el atin bı
Buhar makinesi pirantech yada baska marka
perimasali802_ bilmiyorum canım üstte kalsın
Nem makinesi gibi mi yoksa buharlı temizleyici mi canım demek istediğin
vahsikelebekk kız buhar ile evi temizliğiyorsun ya ondan
perimasali802_ ha onu bilmiyorum canım
Bende çok istiyorum karar veremiyorum cumartesi bir markete gelicek ama hangisiydi unuttum bi bakicam
perimasali802_ canım ben aldım bir kaç ay oldu iyiki almışım harika tek telime ile ocak banyo duvar derz arası fln mükemmel temizliyor,camlarda da çok işe yarar havalar ısınsada bir denesem sabırsızlıkla bekliyorum,☺️ markası karcher resim bulup atıcam sana modelin
perimasali802_ canım brnimkinin modeli bu kesinlikle parasının hakkını veriyor pişman olmassın
karamelek21 arkadasimda var mukkeml ötesi🤤
karamelek21 Neler yapabiliyosun bununla? Alasım var ama emin olamıyorum
perimasali802_ pirantech kullanıyorum memnunum gayet özellikle mutfak dolaplarını silmek çok kolay oluyo o yağ lekelerini falan güzel temizliyor yerleride güzel temizliyor bence imkan varsa alabilirsin
karamelek21 alt modeli 3 bin lirayken eşim alalım dedi bende aman ne gerek var masrafa demiştim 🤣 sonradan gelen pişmanlığı siz düşünün 😂
2minnosannesi kesinlikle elinden bırakasın gelmiyor baya kalıntılı bir kireçte denedim resmen söktü attı☺️
Medusa canım buharlı temizleyici,kimyasal olmadan istedigin her yeri buharla silebilirsin, ocak gözlerindeki yag kalıntıları,banyoda kireç derz araları acaip temizliyor,yüksek buhar ve kimyasal olmadan, birde cam çercevelerinde, köşelerde işleyen kirler oluyorya buharla hiç yormadan cıkarabilirsin, birde ben çek çek cam silme azınıfa aldım duşa kabinde buharla çek sil aynı işlemi camlarda uygula, yani say say bitmez ☺️
lgrth 3 binmi şuanki fiyata bakınca ben olsam başımı duvardan duvara vururum😂😂🤭🌷
karamelek21 2 sene önce bir Mayıs ayıydı 😂 telefon almıştık ekstra taksit olmasın istedim 😂
karamelek21 fiyat şakamı 😂
kimsinsen Ne kadar aldiniz hangi modeli
Peki kumaşlara zarar veriyor mu koltuk silme gibi
lgrth hak etin niye almadin
perimasali802_ diyorum ya telefon almıştı evkurdan alınca taksitleri malum oranın iki katı oluyor nerdeyse 🤣 ekstra masraf olsun istemedim 🤣